2019 yılının en çok okunan Style Up yazıları: İlham verici moda ve dekorasyon önerileri

2019’un sona ermesine sayılı günler kaldı. Pek çoğumuz bugünlerde 2020 için dileklerimizi, hedeflerimizi belirlerken, bir yandan da bitmek üzere olan yılın değerlendirmesini yapıyoruz.

Geçtiğimiz yılı “Style Up” bakış açısıyla değerlendirmek isteyenler için, işte 2019’un en çok okunan Style Up yazıları:

Dermatologların en sık karşılaştığı cilt problemleri ve cilt sorunlarına özel beslenme ve çözüm önerileri

Farklı cilt problemleri yaşayan ya da yaşadığı problemlerin nedenini bulmakta zorlananlar için cilt bakımında yapılan hatalar, dermatologların en sık karşılaştığı cilt problemleri ve bu problemlere özel bakım ve beslenme önerilerini bir araya getirdik.

Devamı: Dermatologların en sık karşılaştığı cilt problemleri ve cilt sorunlarına özel beslenme ve çözüm önerileri 

Moda tarihine damgasını vuran 10 ilham verici kadın

Tarihe damga vuran, tüm dünyanın hayran olduğu, yüzyılın en bilinen moda ikonlarından hayat adına neler öğrendik hiç düşündünüz mü?

Aslında her biri yaşadıkları hayat ve kişilikleri ile birçok insanın ilham kaynağı olmuştur. Birbirinden değerli bu ilham perilerini saymakla bitirmek mümkün değil. Ancak, benim listemde yer alan 10 tanesi, eminim birçoğunuzun listesinde de yer almaktadır. Gelin bu muhteşem kadınlardan neler öğrendiğimizi kısaca hatırlayalım.

Devamı: Moda tarihine damgasını vuran 10 ilham verici kadın

Özgür ve yaratıcı ruhların tercihi: Bohem dekorasyon

Evlerimizin de bizimle birlikte şekillenip, hayattan almak istediklerimiz konusunda bize yol gösterdiğini biliyor muydunuz? Yaşam alanlarımızda yaptığımız küçük değişiklikler ile hem evimizin enerjisini, hem de kendi enerjimizi yükseltebiliriz. İşte bu değişikliklerdeki bohem dokunuşlar, sıcacık samimi atmosferi ile, günümüz hareketli yaşam koşullarında yorulup, evinde huzuru arayan bizler için ideal bir çözümdür.

Devamı: Özgür ve yaratıcı ruhların tercihi: Bohem dekorasyon

Yaşam enerjisi evinizde özgürce dolaşsın: 12 dekorasyon önerisi

Etrafımızda akan yaşam enerjisinin aynı zamanda içinde yaşadığımız evlerimizin de nefesi olduğunu düşünebiliriz. Nasıl ki doğru ve kaliteli nefes bedenlerimize sağlık taşıyorsa, sağlıklı bir şekilde dolaşan ve bir çeşit “evimizin nefesi” diye adlandırabileceğimiz yaşam enerjisi de evlerimizde aynı olumlu etkiyi yaratır.

Devamı: Yaşam enerjisi evinizde özgürce dolaşsın: 12 dekorasyon önerisi

Doğal güneş koruyucu yağlar ve el yapımı güneş kremi tarifi

Kişisel bakımımızın pek çok alanında kullandığımız doğal yağların bazı çeşitleri güneş ışınlarına karşı bariyer görevi görmekte ve cildi UV hasarına karşı korumakta epey başarılı. Bu yağları tek başına veya birkaçını karıştırarak uygulayabilir ya da daha profesyonel el yapımı güneş kremi tariflerine dahil edebilirsiniz. İşte, doğal güneş koruması sunan yağlardan bazıları…

Devamı: Doğal güneş koruyucu yağlar ve el yapımı güneş kremi tarifi 

Yüksek ısı kullanmadan saçlarınızı şekillendirmenin yeni yolu Dyson Airwrap™

Sağlıklı, güzel görünen, bakımlı saçlar hepimizin hayali. Ne var ki, hayalimizdeki saçlara ulaşmak için çabalarken çoğu zaman saçlarımıza zarar veriyoruz. Daha iyi görünmek için tercih ettiğimiz saç bakım ve şekillendirme yöntemleri ile saçlarımıza dipten uca zarar verebiliyoruz. Özellikle yüksek ısı ile çalışan klasik saç kurutma makinesi, maşa ve saç şekillendiricilerin saçlar üzerindeki olumsuz etkisi oldukça büyük. Neden mi?

Devamı: Yüksek ısı kullanmadan saçlarınızı şekillendirmenin yeni yolu Dyson Airwrap™ 

Modellik okulundan farkındalık dersleri 1: Var olmanın görkemi

Modanın, modelliğin, güzel giyinmenin veya lüks içinde yaşamanın spiritüel olmadığını düşünenler burada mı? Bundan sadece birkaç ay öncesine kadar ben de böyle düşünüyordum. Daha doğrusu bana sorsan böyle düşünmediğimi söylerdim ama beynimin içinde kim bilir kaç senedir gizlice varlığını sürdüren böyle bir inancım varmış. Ta ki bu kısıtlayıcı bakış açısını fark edip ondan özgürleşmek için bir adım atana kadar…

Devamı: Modellik okulundan farkındalık dersleri 1: Var olmanın görkemi

Gözler üzerinizde: Stilinizle dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak aksesuar kullanım tüyoları

Dış görünüşünüzle çevrenizdekileri etkilemek, dikkatleri üzerinize çekmek mi istiyorsunuz? Bunu sadece güzel bir kıyafetle sağlamak mümkün değil. İncelikler detaylarda saklıdır ve tek bir aksesuar bile görünüşünüzde büyük farklılıklar yaratabilir. Aksesuarların bu büyüleyici etkisinden faydalanmanın sırrı ise onları nasıl kullanacağınızı bilmekte gizli. İşte ufak bir pırıltıyla bile dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak aksesuar kullanım tüyoları…

Devamı: Gözler üzerinizde: Stilinizle dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak aksesuar kullanım tüyoları

Moda tutkunu sinefiller için: En iyi moda filmleri

Moda konusunda birçok film var. Bir kısmı komedi ağırlıklı, bir diğer kısmı da hayat hikayesini baz alarak öğretici ve cesaret verici içeriklerden oluşuyor. İşiniz ve özel ilgi alanınız moda ise mutlaka izlemenizi tavsiye ettiğimiz filmleri listeledik. İyi seyirler!

Devamı: Moda tutkunu sinefiller için: En iyi moda filmleri

Daha etkin bir temizlik için “temizlik tarzınızı değiştirin”: Pratik ev temizliğinin sırları

Huzurlu, sakin, tertemiz bir ev hepimizin hayali. Ne var ki, günlük yaşamın temposu içerisinde evimizi her an evimizi derli toplu ve temiz tutmaya vakit ayıramayabiliyoruz. Aslında pratik ve etkili temizlik yöntemleri keşfederek ev temizliğini keyifli hale getirmek ve yük olmaktan çıkarmak oldukça kolay. Üstelik yalnızca süpürerek evinizin havasını çok daha temiz bir hale getirmeniz mümkün. 

Devamı: Daha etkin bir temizlik için “temizlik tarzınızı değiştirin”: Pratik ev temizliğinin sırları

 

Moda haberleri, ev ve ofis dekorasyonu önerileri ve hayatınıza tarz katacak tüm stil tavsiyeleri Style Up ile Uplifers’ta!

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!