2017 yılının en çok okunan Uplifers yazıları

Bazen iyi hissettiğimiz bazen de kötü günlerin olduğu, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Uplifers olarak yıl boyunca tüm dünyadan son wellness trendlerini, çarpıcı bilimsel araştırmaların sonuçlarını ve iyi yaşam tüyolarını sizlerle paylaştık. 2017 yılında da Uplifers okuyucularının dikkatini en çok çeken ve sevdikleriyle paylaştığı birçok yazı oldu.

İşte karşınızda 2017 yılının en çok okunan Uplifers yazıları:

 

75 yıl süren Harvard araştırması mutlu bir hayatın sırrını buldu

Kimine göre kariyer, kimine göre aile, kimine göre para… Harvard Üniversitesi tarafından yapılan 75 yıllık bir araştırma ise insanlar için neyin öncelikli olduğunu belirlemeyi başardı.

 

Hayatınızı değiştirecek 12 az bilinen karma yasası

Yaptığımız her eylemin, söylediğimiz her şeyin ve hatta aklımızdan geçirdiğimiz her düşüncenin bize bir geri dönüşü olacaktır.

 

Tüm yönleriyle çoklu kişilik bozukluğu: Tanımı, belirtileri, nedenleri ve tedavisi

Çoklu kişilik bozukluğu yaşayan hastalarda iki veya daha fazla kimliğin özellikleri bulunur. Bu farklı kimliklerin sayısı 2 de olabilir 100’den fazla da olabilir.

 

Ses tonunuz ve nasıl konuştuğunuz ne kadar zeki göründüğünüzün habercisi 

Sonuçları Journal of Psychological Science dergisinde yayımlanan bir araştırma, ses tonunun etkisi üzerine çarpıcı bilgiler veriyor.

 

Boşanmış bir erkekten evlilikle ilgili “kalp açan” tavsiyeler

Başlığı okuduğunuzda bu yazıda evlilikle ilgili negatif yargılar bulacağınızı düşünüyorsanız şaşıracaksınız çünkü bu yazı bir erkeğin 16 yıl süren evliliğinde yaşadığı farkındalıklar, gözlemler ve keşiflerinden yola çıkarak oluşturduğu muhteşem tespitlerle dolu.

 

Asyalı kadınların güzellik ve bakım sırları

İncecik fizikleri ve yaşlarından çok daha genç gözükmeleriyle Asyalı kadınların bunu neye borçlu olduğu hep merak edilir. Mistik ve zamansız bir güzellikleri olan bu kadınların beslenme ve bakım ritüelleri ise onları sadece çekici yapmıyor, aynı zamanda daha sağlıklı yapıyor.

 

Spor çantanızda mutlaka bulundurmanız gereken 10 şey

Spor yapmak için belki kendinizi motive edip hazırlamış olabilirsiniz. Peki ya spor çantanız hazır mı? Spor deneyiminin eziyete dönüşmemesi için, herkesin spor çantasında mutlaka bulunması gereken en önemli 10 şey!

 

Dünyanın en başarılı isimlerinin sırrı: 5 saat kuralı 

Dünya çapında kendi alanlarında uzman isimler Elon Musk, Oprah Winfrey, Bill Gates, Warren Buffett ve Mark Zuckerberg üzerine yapılan bir araştırma, bu kişilerin bir başka ortak yönü olduğunu ortaya koydu; o da “5 saat kuralı!

 

“Neden seks yapıyorsunuz?” sorusuna kadınların verdiği cevaplar 

“Neden seks yapıyorsunuz” sorusuna kadınların ve erkeklerin verdiği birbirinden farklı yanıtlar var. 2016 yılında ABD’de yapılan bir araştırmaya göre kadınlar ve erkekler tam 237 farklı sebepten ötürü seks yapıyor.

 

Akciğer detoksu nedir, nasıl uygulanır?

Akciğerlerin düzgün şekilde ve tam kapasiteyle çalışabilmesi için, düzenli olarak detoks yapılarak temizlenmesi gerekir. Akciğerlerinizi toksinlerden arındırmak için ve bronşlardaki tahriş edici hasarlardan kurtarmak için en etkili yöntem ise akciğer detoksu. 

 

Buda’dan yaşam felsefenizi değiştirecek 20 hayat öğretisi

Budizm öğretisi, yaşam hakkında güzel dersler çıkarabileceğimiz bazı güçlü felsefeler ve bakış açıları barındırır. Buda’nın sözleri olan ve Budizm öğretisinin ana felsefesini oluşturan 20  ilginç ve öğretici bilgi ise bu yazıda!

 

Sürekli yorgun hissetmenin nedenleri ve çözüm önerileri

Uzun süre devam eden yorgunluğun belirli birkaç sebebi vardır. Yorgun olmanızın sebebini belirlemek, gerekli tedbirleri alarak enerjinizi yenilemenize yardımcı olabilir

Keyifli okumalar…

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!