2021 wellness etkinlikleri: Sonbaharda zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu yenileyin

Yazın bitişi, sonbaharın gelişiyle beraber yenilenmek, tazelenmek, bedeninizi ve zihninizi kışa hazırlamak ister misiniz?

Anda kalmayı öğrenmek, yoga pratikleri ve meditasyonlar ile özünüze dönmek, bedeninizi toksinlerden, zihninizi olumsuz düşüncelerden arındırmak veya doğayla kurduğunuz bağı güçlendirmek için neye ihtiyacınız olduğunu keşfedebilir, size en çok uyan etkinliklere katılabilirsiniz. Eylül, ekim ve kasım aylarında gerçekleştirilecek, zihninize bakım yapmanıza yardımcı olacak wellness etkinlikleri yazımızda. Keyifli okumalar…

Kapadokya Yoga ve Meditasyon Kampı

Olağanüstü güzel doğası ile Kapadokya’da gerçekleşecek bir farkındalık kampına ne dersiniz? 16-19 Eylül tarihlerinde güne meditasyonla başlayıp akşam yin yoga seansları ile bitirmek isterseniz Burcu Gönenbaba ve Özkan Dokuz sizleri Kapadokya’nın incisi Kistar Cave Hotel Cappadocia’ya davet ediyorlar.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Mutluluk Ritüelleri 101

Yaşadığınız endişelerle başa çıkmakta zorlandığınızı hissediyor musunuz?  Bilimsel ve kadim öğretileri kullanarak olumlu değişimler yaratmak üzerine çalışan danışman İrem Ülgü Orhan’ın online olarak düzenleyeceği Mutluluk Ritüelleri 101 programı sizin için uygun olabilir.

Sadece bilgiye değil, deneyime de yer veren bu takipli program alışkanlık kazanmak ve 10 gün odağı belli bir alana çevirmek için tasarlanan bu çalışma 13-24 Eylül tarihleri arasında online olarak yürütülecek. Siz de kendinizi değiştirmek, hayata daha üretken ve iyimser yaklaşmak istiyorsanız detaylı bilgi için tıklayabilirsiniz.

Vibe to BE Festival

Yeşille mavinin buluştuğu Bozburun’un şifalı doğasının gücüyle; içsel topraklarınızı temizlemek, taze tohumlar ekmek, onları kalbin gücüyle beslemek, yeşertmek ve birliktelikle hasat etmek için
Kocabahçe Glamping Bozburun’a davetlisiniz. 15-19 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek bu benzersiz deneyimi yaşamaya, bağlı olduğumuz kaynak bize yolu göstermek üzere Dünya Ana ile fısıldarken onu duymaya, kutsallığımızı hatırlamaya, yaratılışı kutlamaya, yaşamanın birliğini canlı kılmak niyetiyle; birlikte daha güçlü olduğumuzu hatırlamaya var mısınız? Öyleyse, Marmaris topraklarına doğru yola çıkmaya hazırlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Sonbahara Hazırlık Arınma Tatili

Yazı bitirirken, tatil tadında 4 gün geçirmek, kışa yenilenmiş bir beden, berrak bir zihinle başlamak ister misiniz? Sabahlarınıza sağlık ve güzellik rutinleri kattığınız, her aktivitenin tadını çıkardığınız, keyifli sofralarda güzel yemekler yediğiniz bir tatile ne dersiniz?

Diyetisyen Sena Tuvanç ve Mindfulness Eğitmeni Ceylan Ulusoy’un 16 -19 Eylül 2021 tarihlerinde One Happiness Hotel Alaçatı’da düzenleyeceği bu tatilin diğerlerinden farkı, kilo vermek üzerine bir detoks kampı değil, zihinsel ve bedensel bir arınma sağlayacağı bütünsel bir yaklaşım sunması; bir diyet programı ve katı kurallar içermiyor olması. Detoksu farkındalık çalışmaları ile birleştirip ortamın ve anın keyfini çıkarırken bir yandan da bedeninizi arındırmak isterseniz detaylı bilgi için Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Kelebekler Vadisi’nde Yoga & Farkındalık Kampı

Bu yaza Dünya Mirasını Koruma Vakfı tarafından dünya üzerinde korunması gereken 100 dağdan biri ilan edilen Babadağ’ın eteklerinde, 350 metrelik sarp kayalıklarla çevrili, kaplan kelebeği de dahil olmak üzere 80’den fazla kelebeğe ev sahipliği yapan Kelebekler Vadisi’nde veda etmek ister misiniz?

23-26 Eylül tarihlerinde doğanın eşsiz güzelliğinde yaşam enerjinizi keşfetmek, yoga, nefes ve meditasyonlarla zihninizi dinginleştirmek ve ruhunuzu doyurmak isterseniz Kelebekler Vadisi’nin benzersiz manzarasına misafir olabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Sadeleşme Tatili

Mavi ile yeşilin benzersiz uyumuna tanıklık edeceğiniz Göcek’te gerçekleşecek bir Yoga & Sadeleşme Tatili’ne ne dersiniz? Sonbaharın tadını çıkarmek ve kışa girmeden bedeninizi, ruhunuzu sadeleştirmek için 23-27 Eylül tarihlerinde misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Huzu Vadisi’nde doğaya dönmek, sadeleşmek, yoga pratikleri ve meditasyonlar ile kendinizi keşfetmek için benzersiz bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Cacao Retreat

Zihin, beden ve ruhun ilacı kakaonun gücünü keşfetmek ister misiniz? Yavaşlayıp doğayla olan bağınızı yeniden kurma fikri içinizi hareketlendiriyorsa bu etkinlik tam size göre.

15-22 Ekim tarihlerinde TheLifeCo Bodrum’da düzenlenecek olan bu etkinlik ile  sinir sisteminizi besleyebilir, yaratıcılığınızı artırabilirsiniz. Ses Şifası, Kundalini ve Sanat Terapisi ile birlikte fiziksel, ruhsal ve zihinsel bir iyileşmeye hazır olun.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Ayurvedik Sonbahar Detoks İnzivası

Ayurveda, kökleri Hindistan’a dayanan ve 5000 yıl öncesine kadar uzanan en eski kadim tıp sistemlerinden biridir ve sonbahardan kışa girerken bedensel ve zihinsel arınma ve kış mevsimine hazırlanma da çok önemlidir. 17-22 Ekim tarihlerinde Akdeniz’in eşsiz havası eşliğinde toksinlerinizden arınmak ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmek isterseniz detoks inzivasına çekilmeyi düşünebilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Six Senses Kaplankaya’da yenilenme

Six Senses Kaplankaya, ruhsal ve fiziksel iyileşmeyi bir bütün olarak ele aldığı holistik wellness felsefesi ışığında, alanında dünya çapında ünlü uzmanları ve yepyeni terapileri misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Her biri bir hafta sürecek programlarla 27 Eylül- 19 Ekim tarihleri arasında ( 27 Eylül- 3 Ekim, 4-10 Ekim, 13-19 Ekim)  Six Senses Kaplankaya, misafirleri ile buluşacak olan dünyaca ünlü şaman ve terapist Dr. Alberto Villoldo’nun tecrübeleri ışığında hazırlanan Grow a New Body programı yepyeni ve sağlıklı bir hayatın ilk adımlarını sunuyor. Grow a New Body programı dahilinde;  özel beslenme programı; wellness izleme, şaman ve enerji seansları,oksijen seviyesi eğitimi , mitokondriyal stimülasyon ve onarım LED uygulamaları, Vitamin ve mineral takviyeleri, Antioksidan ve glutatyonlar ve SPA uygulamaları ile fark yaratıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Vitalica Wellness ile yoga ve meditasyon kampı

Eylül ayında, Vitalica Wellness Bodrum’da yoga, meditasyon ve doğanın iç içe geçeceği harika bir yoga kampına katılmak ister misiniz? Daha canlı ve pozitif bir “ben”i uyandırırken; insan ruhunun doğal bileşeni hoşgörü ve mutluluğu pekiştirmek için Vitalica Wellness ile buluşabilirsiniz. Eylül, ekim ve kasım aylarında gerçekleşecek yogadan mindfullnessa, biohacking ve bootcampten, ses banyosu terapisine kadar birçok farklı ve yenileyici etkinlik sizleri bekliyor. Tüm bu büyüleyici etkinliklerle, Vitalica Wellness’ın “sağlıklı yaşam” odaklı geleneksel ve modern tıbbın en etkili uygulamalarını içeren, geliştirilmiş ve yenilenmiş master detoks, intensive detoks, ayurvedik detoks, biohacking ve post covid wellness terapi ve tedavileriyle rahatlarken, stresten arınıp adeta yeniden doğacaksınız. Kamp sayesinde, stres ve kaygı düzeyinizi düşürebilir, mutluluğun tadını çıkabilir, zihinsel ve fiziksel sağlığınızı iyileştirerek hayata daha olumlu açıdan bakabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın.

 

 İlginizi çekebilir: Sürdürülebilir hayatı desteklerken ekolojik yaşam imkanı sunan 30 çiftlik

 

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!