2018 yılının en çok okunan Pleasure Up yazıları: Sevgi, aşk ve ilişki önerileri bir arada

Sağlıklı ilişkiler kurmak, ilişki içerisinde kendini doğru ifade edebilmek, ve mutlu bir cinsel hayata sahip olmak da, iyi hissedip iyi yaşamanın önemli yapı taşlarından. İlişkiler, Cinsel Mutluluk ve Toplumsal Cinsiyet kategorilerinde bilgilendirici içerikleri paylaştığımız “Pleasure Up” kategorimiz de, mutluluğunuzu tamamlamak için var.

İşte 2018 yılının “Pleasure Up” kategorisinde en çok okunan ve sevilen yazıları:

Başlıklara ve görsellere tıklayarak yazılara ulaşabilirsiniz.

1. İlişkilerde “seni seviyorum” demek kadar anlamlı 11 davranış

Her ne kadar birbirinizden farklı olsanız da “seni seviyorum” denildiği anda akan sular durur ve kalan her şey birer ayrıntı olarak geri plana atılır. Siz yine de güzel sözler söylemeyi ihmal etmeyin ancak alternatif arıyorsanız “seni seviyorum” demek kadar anlamlı 11 davranışı sizin için derledik.

2. Aşk tek başına yeterli değildir: İlişkinizi daha güçlü hale getirecek 33 ipucu

Aşk kesinlikle herkesin bir kez dahi olsa tatması gereken bir duygudur ama yürütülen bir ilişki düşünüldüğünde devreye başka dinamikler de giriyor ve bu durumda ihtiyacımız olan tek şey aşk olmuyor. Biz de sizin için ilişkilerde en az aşk kadar önemli noktaları bir araya getirdik. İşte ilişkinizi daha güçlü kılmak için dikkat etmeniz gereken noktalar…

3. İlişkinizi renklendirmenin 40 yolu: Keyifli zaman geçirmek isteyen çiftlere özel hobi önerileri

İlişkinizin rutinini kırıp yeni şeyler denemek, aranızdaki bağı güçlendirirken birlikte keyifli zaman geçirmek istiyorsanız; yazımızda yer alan birbirinden keyifli hobi önerilerimizi birlikte deneyebilirsiniz.

4. Evde oturup dizi izlemekten daha çok keyif verecek buluşma önerileri

Bütün akşam evde oturup bir şeyler izlemek, nam-ı diğer “Netflix and chill” tabii ki yanlış değil. Aksine son derece rahat ve keyifli bir etkinlik. Yine de sevgilinizle “gerçek bir randevu” ayarlamak isterseniz, yazımıza göz atabilirsiniz.

5. Renkli bir cinsel hayata sahip olmak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken 36 renkli öneri

Yatak odanızı renklendirecek, partnerinizle yeni, keyifli ve eğlenceli bir döngüye girmenizi sağlayacak, mutlaka denemeniz gereken 36 seks pozisyonunu sizler için derledik. 

6. Hangi burç sevgisini nasıl gösteriyor?

İster inanın ister inanmayın, gökyüzünün sizin hakkınızda söyleyecekleri var. Üstelik bu söyleyecekleri sadece sizin nasıl bir insan olduğunuzla değil, aşk hayatınızla da ilgili. Hangi burcun sevgisini nasıl gösterdiğine bir göz atmak ister misiniz?

7. Çağımızın sık görülen rahatsızlıklarından “mansplaining”

Çağımızın sık görülen rahatsızlıklarından biri olan mansplaining, bu eyleme maruz kalan kadın tarafı için epey sıkıntı yaratırken, eylemi gerçekleştiren erkekte de büyük bir sıkıntı olduğunun göstergesi. Mansplaining hakkında merak ettikleriniz için yazımıza göz atabilirsiniz.

8. Kadınlara güzel olduklarını söylemekten vazgeçin

“Güzelsin, güzelsiniz, bütün kadınlar güzeldir”

Reklam panolarında, afişlerde, kafelerde, sokakta, duvar yazılarında kısacası hemen hemen her yerde gördüğümüz bu tür yazılar ve bu “iyi niyetli” mesajlar, sizce ne kadar olumlu bir etki uyandırıyor?

9. Bir ilişkide aşktan daha önemli olan 10 şey

Her ne kadar aşk büyülü bir duygu olsa da, bir ilişkinin yolunda gitmesi için her zaman tek başına yeterli olmayabiliyor. Aşk dışında daha birçok farklı duygu ve davranış da, iki insanın bir arada kalmasında etkili. İlişkinizin sürekliliği için aşktan daha önemli olan 10 etkeni yazımızda bulabilirsiniz.

10. Aşk hormonu oksitosin hakkında bilmeniz gereken 11 ilginç bilgi

Aşk hormonu oksitosin; stres, anksiyete ve bağırsak problemleri gibi birçok durumla ilgili olarak fayda sağlar. Bu hormon, beyinde hipotalamusta sentez edilir ve arka hipofizden salınır. Bu ilgi çekici hormonla ilgili bilmeniz gereken başka şeyler de var…

Pleasure Up kategorisinde yer alan tüm yazıları incelemek için tıklayın.

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!