2014 yılında en çok okunan Uplifers yazıları

2015 yılının başlamasına saatler kala yeni yıla yepyeni bir başlangıç yapmadan önce senenin nabzını tutmak artık klasikleşen bir şey. Bu yıl yayınlanan, size kendinizi iyi hissettirip iyi yaşatacak bir çok Uplifers makalesi arasında siz sevgili okuyucularımız tarafından en çok okunan ve beğenilen yazılara şöyle bir göz atalım istedik.

uplifers_yeni_yil_tebrigi

Bu yüzden lafı fazla uzatmadan, yaşamdan psikolojiye, felsefeden cinselliğe 2014′ün en popular 10 Uplifers yazısını sizlerle paylaşıyoruz:

Silikon Vadisi yöneticileri çocuklarını neden teknolojisiz eğitim veren okullara gönderiyor?

Gecesi gündüzü teknoloji üretmek ve dünyaya sunmak olan Silikon Vadisi üst düzey çalışanlarının çocuklarını gönderdiği teknoloji barındırmayan okulların hikayesi.

Y jenerasyonundaki bireylerin mutsuzluğunun ve tatminsizliğinin arkasında ne var?

1970’lerin sonundan 1990’ların ortasında doğmuş olan bireylerin mutsuzluğuna dair farklı bir bakış.

Zor zamanlardan geçerken unutmamanız gereken 10 gerçek 

 Hayatımız boyunca karşılaştığımız ya da karşılaşabileceğimiz zorlu zamanlardan daha güçlü ve daha “farkındalıklı” bir şekilde çıkmak için ihtiyacımız olan 10 gerçek.

Planlarınız umduğunuz gibi işlemediğinde pozitif kalmanıza yardımcı olabilecek 10 olumlu düşünme tekniği

Hayatın getirdiği olumsuz durumlar karşısında pozitif kalabilmeniz için 10 düşünce tekniği.

Kalori yakımını ve kilo vermeyi hızlandıran 10 sağlıklı gıda

Lezzetli olduğu kadar içeriğindeki maddelerle sağlığınız için faydalı olabilecek, kalori yakımınızı hızlandıracak ve daha hızlı kilo vermenize yardımcı olacak besinler.

Dünyanın en etkileyici 30 sosyal duyarlılık ve farkındalık kampanyası

Ürün tanıtımı için değil, sosyal duyarlılık ve farkındalık oluşturma amacı ile oluşturulmuş. Hepsi birbirinden etkileyici, yaratıcı ve düşündürücü. Dünyadaki savaşlardan çevre kirliliğine, kadına şiddetten trafik kurallarına birbirinden ilginç ve yaratıcı 30 sosyal duyarlılık ve farkındalık kampanyası.

2014 Soçi Kış Olimpiyatları’nda performans sergileyen buz pateni sporcularının en komik anları

2014 Soçi Kış Olimpiyatları buz pateni kategorisinde şimdiye kadar yarışmış olan sporcuların performansları sırasında yakalanan, komik yüz ifadeleri.

Özgürlüğün son kullanma tarihi: 30 yaşını geçtiyseniz ve hala yalnızsanız, bu videoda kendinizi bulacaksınız.

Geçtiğimiz 10 yıl boyunca sebepsiz yere, çeşitli aralıklarla hayatındaki her şeyi filme alan 35 yaşında, tüm arkadaşları evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş Paula’nın hikayesi.

Buda’dan yaşam felsefenizi değiştirecek 20 hayat öğretisi

Budizm öğretisi, yaşam hakkında güzel dersler çıkarabileceğimiz bazı güçlü felsefeler ve bakış açıları barındırır.  Birçoğu Buda’nın sözleri olan ve Budizm öğretisinin ana felsefesini oluşturan 20 ilginç ve öğretici bilgi.

Mükemmel kadın vücudu algısı ve son 100 yıldaki değişimi

Toplumların mükemmel kadın vücudu algısı da değişime ayak uydurarak son 100 yılda hızla değişip evrildi.  Sizler için derlediğimiz son 100 yılın mükemmel kadın vücudu algısındaki değişim.

Erkekler yatakta ne ister?

Erkeklerin cinsel ilişki öncesi ya da sırasındaki beklentilerini ve ister kadın, ister erkek olun; cinsellik hayatınızı renklendirmenize yardımcı olacak öneriler.

Karşınızdaki kişinin vücut dilini okumanıza yardımcı olacak 14 pratik öneri

Karşımızdaki kişinin yalan söylediğini, bize zarar vermeye çalıştığını ya da duygusal olarak yakın hissettiğini kullandığı kelimelerden çok yüz ifadelerinden, ses tonundan, el hareketlerinden, yani kısacası vücut dilinden anlarız. Peki, karşımızdaki kişinin vücut dilini nasıl okuyabiliriz? Vücudundaki hangi durum ne anlam ifade ediyor? Buna dair 14 pratik öneri.

Kırılmış olan eşyaları değerlendirerek dekoratif objelere dönüştürmenin 40 pratik yolu

Evinizdeki kırılmış, bozulmuş ya da kullanılamayacak durumda olan malzemeleri dekoratif amaçlarla değerlendirebileceğiniz 40 yaratıcı fikir.

Evinizi daha yaşanır kılmak için ilham alabileceğiniz 33 yaratıcı iç mekan tasarımı 

Herkesin hayalinde “rüyalarımın evi” dediği, ilginç tasarımlardaki ve şekillerdeki bir ev mutlaka vardır. Bazılarımız bir havuzun, bazılarımız kullanışlı mobilyaların bazılarımız da ilginç tasarımların hayalini kurar; onlara bir şekilde ulaşmaya çalışırız. Rüyalarınızdaki evi özel kılan şey ne olursa olsun, bu yazıda göreceğiniz, hayallerini gerçeğe dönüştürmüş olan kişilerin evlerinin tasarım harikası iç dizaynları, kafanızdaki tüm “ev” konseptinin değişime uğramasına sebep olacak.

Favori içkilerin mikroskop altında çekilmiş muhteşem fotoğrafları

Arkadaşlarınızla bir araya geldiğiniz, eğlenceli bir gecede favori içkinizi yudumlarken ”Bu içki mikroskopun altında nasıl görünür acaba?” diye aklınızdan geçirmiş olma ihtimaliniz oldukça düşük. Ancak bunu düşünenler ve merak edenler için BevShots isimli bir marka, en çok tüketilen kokteyllerin ve içkilerin mikroskop altında nasıl göründüklerini muhteşem çekimlerle görüntülemiş.

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!