2018 yılının en çok okunan Explore Up yazıları: Teknoloji, sanat ve seyahat keşifleri bir arada

Yakın zamanda vedalaştığımız 2018 yılında da bize en çok motivasyon ve yaşam enerjisi veren şeylerin başında “keşfetmek” geldi. Yeni ülkeler, yeni mekanlar, yeni filmler, yeni aktiviteler ve daha fazlası… Uplifers olarak yıl boyunca keşfetmeniz için son trendleri sizlerle paylaştık. 2018 yılında Uplifers okuyucularına en çok ilham veren ve sevdikleriyle en çok paylaştığı “Explore Up” kategorisinden yazılar ise bu yazımızda! 

Başlıklara ve görsellere tıklayarak yazılara ulaşabilirsiniz.

1. Time Out açıkladı: Dünya çapındaki en havalı 50 semt

Time Out dünya çapındaki en havalı ve popüler 50 semtin nereleri olduğunu derledi. James Manning, Kate Wertheimer ve Time Out editörlerinin hazırladığı listede Türkiye’den de çok sevdiğimiz bir semt bulunuyor. Listenin tamamını yazımızda bulabilirsiniz.

2. Burcunuza göre en yaratıcı olabileceğiniz aktivite hangisi?

İlişkilerden iş hayatına kadar birçok konuda yol gösterici olarak görülen burçlar yaratıcılığınıza da etki ediyor olabilir. Belki size uygun olan şey fotoğrafçılık, resim yapmak ya da yazı yazmak olabilir. İşte burcunuza göre en yaratıcı olabileceğiniz aktivite…

3. Monotonluğa karşı çıkın: Evde yapılabilecek 29 eğlenceli aktivite

Haftalardır aynı şeyleri yeyip sürekli aynı şeyleri mi yapıyorsunuz? Eğer öyleyse değişimin tam zamanı! Sizlere maddi açıdan yük olmayacak, konforunuzdan ödün vermeden evde yapılabilecek aktiviteler derledik. 

4. 2018 filmleri: Yeni yılda sinemaseverlerin mutlaka izlemesi gereken filmler

Kimi eski klasikler yeniden canlanıyor, yeni konseptler yaratılıyor, aksiyon peşimizi bırakmıyor… Henüz üzerinden çok vakit geçmemişken, işte 2018 yılında mutlaka izlenmesi gereken filmler.

5. Samsung Flip & Uplifers Özel Röportaj Serisi: Nevzat Aydın

Girişimcilerin çoğu zaman yanıt bulmakta zorlandığı soruları, yatırımcı sunumlarının doğru ve yanlışlarını, yatırım dünyasının önde gelen isimlerinden Nevzat Aydın ile konuştuk. İyi seyirler…

6. Hayatı dolu dolu yaşa: 2019 yılının en heyecan verici festival ve etkinlikleri

Dönemi, yapıldığı çevre, katılanların sayısı ve niteliği önceden hazırlanan programlarla belirlenen ve özel bir öneme sahip gösteri ve etkinlikler olarak tanımlanan “festival” kelimesi; son yıllarda özellikle eğlence, tatil ve aktivite konulu sohbetlerde en çok kullanılan kelimelerden biri. 2019 yılının en heyecan verici festivaller, yazımızda.

7. Ünlü ressamların eserlerini bir bakışta tanımak ister miydiniz?

Bir resim gördüğünüzde size tanıdık gelse de “Bu kimin eseriydi?” diye düşünmekten kendinizi alamıyorsanız internetin mucizeleri yine karşımızda yer alıyor. DontTacoBoutlt’un yazımızda yer alan son derece esprili ipuçlarına dikkat ederseniz artık eserlerin kime ait olduğunu daha kolay bir şekilde anlayabilirsiniz.

8. Instagram gerçekliğe karşı: Sosyal medya paylaşımları ne kadar gerçekçi?

Neredeyse artık kimse günlük hayatına dair sıradan detaylara sosyal medya hesaplarında yer vermiyor ve hayatlarının mükemmel anlarını paylaşmayı tercih ediyor. Geraldine West isimli bir kadın ise yaptığı paylaşımlarda Instagram ve gerçek hayatın farklarını ortaya koyuyor. Sizce de sosyal medya gerçekten herkesi bambaşka biri gibi mi gösteriyor?

9. Hem doğasever hem de sıra dışı bir uzun yol arkadaşı olmanın 5 yolu

Uzun yolculuklarda önemli olan varacağınız yere ulaşmak kadar yolculuğunuzdan keyif de alabilmek. Bunun için yanınıza doğru bir yol arkadaşı almanız şart. Çünkü güzel zamanların geçirildiği bu yolculuklar, ilerideki yıllarda geriye dönüp baktığımızda mutlulukla ve yüzümüzde gülümsemelerle hatırladığımız anılara dönüşür. Keyifli yolculukların vazgeçilmezi “yol arkadaşının” olmazsa olmaz özellikleri, yazımızda yer alıyor.

Explore Up kategorisinde yer alan tüm yazıları incelemek için tıklayın.

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!