2017-2018 Örgülü Saç Modelleri ve Yapılışları

Basit yöntemlerle saçınıza stil sahibi bir görünüm vermek ister misiniz? Cevabınız evetse, 2017-2018 örgülü saç modelleri ve yapılışları hakkında sizler için pratik önerilerimiz var.

2017’ye damgasını vuran birçok örgülü saç modelinin yapılışı aslında göründüğü kadar zor değil. Biliyoruz ki hepimiz dışarı çıktığımızda saçımıza doğal ancak havalı bir görünüme sahip olmak isteriz. Hazır saç örgü modelleri bu kadar modayken saçımıza bu havayı niçin şık bir örgüyle vermeyelim ki? İşte kendinize uygun bulabileceğiniz birkaç örgülü saç modelleri ve uygulama ipuçları…

Kolay saç örgü modelleri ve yapılışları

Her saç tipinin uygulayabileceği örgü modelleri yaş ayırt etmeksizin eminiz ki herkese yakışacak. Hem kadınlara hem genç kızlara hem de çocuklara uygulanabilecek saç modelleri yapılışları basit ve evde yapılabilecek türden. Ayrıca kısa veya uzun saçın görünümünü daha etkili bir hale getirecek bu örgülerle gününüz daha neşeli, fotoğraflarınız daha havalı çıkabilir. O zaman başlayalım…

2017 örgülü saç modelleri

2017 yılında örgülü saç modelleri oldukça popülerdi. En çok uygulanan örgü modellerine gelecek olursak:

Örgülü dağınık topuz modeli

Örgülü dağınık topuz / 2017-2018 örgülü saç modelleri ve yapılışları

Saçınızı tam topladıktan sonra üstünden bir tutam ayırıp bu tutamı sonuna kadar örün. Daha sonra ördüğünüz tutamı saçınızın içinden geçirin ve bir tel toka yardımıyla saçınızın üstüne tutturun. Altta kalan tutamı ise örgünüzü kapatacak şekilde iç kısmına tutturun ve istediğiniz yöne doğru saçınızı sabitleyebilirsin. Hem şık hem de çok uğraşılmamış bir saç modeli gündelik hayatta sizlere yardımcı olacaktır. Bu doğal modelle kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Dalgalı taç örgü

Dalgalı taç örgü / 2017-2018 örgülü saç modelleri ve yapılışları

Tek örgü değil de birçok örgü istiyorsanız bu model size uygun olacaktır. Saçınızdan aldığınız bir tutamı örmeye başlayın, örmeye başladıktan sonra ön kısımdaki her tutamı örgüye katın ve saçınızın arka kısmına kadar bu işlemi devam ettirin. İşte modeliniz hazır.

Şerit taç örgü modeli

Şerit taç örgü / 2017-2018 örgülü saç modelleri ve yapılışları

Saçınızın sağ kısmından bir tutam alın ve sonuna kadar örün dana sonra aynı işlem, sol kısımdan aldığınız tutama da yapın ve en sonunda bu tutamları yan yana olacak şekilde saçınızın arkasında sabitleyin. Bu basit yöntemle hızlı ve doğal bir görünüm yaratabilirsiniz. 2017 örgülü saç modellerinde basit ancak havalı bir görünüm yaratan bu model 2018 örgülü saç modellerinde de gündeme oturacak.

Örgülü at kuyruğu 

Örgülü atkuyruğu / 2017-2018 örgülü saç modelleri ve yapılışları

Çocukken annelerimizin bize yaptığı bu saç modeli artık çok moda ve  bir o kadar da basit. Modanın önde gelen isimlerinden Kim Kardashian da bu modele bayılıyor. Modele başlamak için saçınızı iki yandan ayırın. Ayırdığınız tutamları ayrı ayrı balıksırtı örün ve en sonda örgüleri esneterek doğal bir görünüm elde edin.

Şelale örgü topuz modeli

Şelale örgü topuz / 2017-2018 örgülü saç modelleri ve yapılışları

Hem farklı bir model istiyorum hem de kolay yapılsın diyorsanız bu model tam size göre! Saçınızın önünden bir tutam bırakıp kalanı yukardan sıkıca toplayın. Saçınızı örmek için kullanacağınız iki parçayı bu ayırdığınız tutamdan alıp üçüncü parçayı atkuyruğunuzdaki tutamdan alırsanız örgünüz tamamen bir topuz haline gelecektir. Hem gündüz hem gece tarzına uygun olabilecek şelale örgü topuz modeli 2018 örgülü saç modelleri arasına da bomba gibi düşecek.

2018 örgülü saç modelleri

2018 yılında da zahmetsiz ve pratik uygulanabilecek örgülü saç modelleri, iyi görünmek isteyen kadınların vazgeçilmezlerinden olacağa benziyor. Podyumlarda ve sokak stillerinde gördüğümüz örgülü saç modellerinden ilham alabilir, yüz şeklinize en çok yakıştığını düşündüğünüz modelle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Çocuk saç örgü modelleri ve yapılışları

Saç örgü modelleri küçük çocuklara da en çok yakışan saç modellerinden. Örgüler minik kızlara hem sevimli bir hava katıyor hem de gün boyu saçlarıyla uğraşmak zorunda kalmaktan kurtarıyor. En sevilen ve en çok kullanılan çocuk saç örgü modellerinden ilham almak için aşağıdaki fotoğraflara göz atabilirsiniz.

Çocuk saç örgü modelleri / 2017-2018 örgülü saç modelleri ve yapılışları
Çocuk saç örgü modelleri / 2017-2018 örgülü saç modelleri ve yapılışları
Çocuk saç örgü modelleri / 2017-2018 örgülü saç modelleri ve yapılışları

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!