2016 sonbahar-kış sezonu: Erkek modasında öne çıkan renklerle tanışın

2016-2017 sonbahar kış sezonunun erkek modasında öne çıkacak renkleri belirlendi. Metalik renkleri ve canlı bordo tonlarını sıklıkla göreceğimiz bu sezonda, erkek modasının vazgeçilmezi kahverenginin de oldukça hoş tonlarıyla karşılaşacağız. İşte bu sezonun erkek modasında şık kombinlerle kendini gösterecek trend renkleri:

İlginizi çekebilir: Erkekler için moda önerileri: Gardırobunuzu sonbahara uygun düzenleme zamanı

Bakırbakır -

2016 sonbahar-kış sezonunda metalik renkler ön plana çıkıyor. Oliver Spence’ten Craig Green’e kadar önde gelen tasarımcıların hepsi, bu sezon koleksiyonlarında bakıra yer verdi. Dolayısıyla 1970’li yılların geniş yakalar ve geniş pantolonlar gibi moda trendlerini görmeye devam edeceğimiz sonbahar-kış sezonunda özellikle kadife kumaşlarda bakır, hayli kullanılan bir renk.Siyah, beyaz, gri ve koyu mavi ya da lacivertle kombinleyebileceğiniz bakır rengini, özellikle yün kazaklarda ve paltolarda kullanabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Kadınlar son moda giysileriniz hakkında ne düşünüyor?

Çikolata likörüçikolata likörü

Sezonun en koyu renklerinden çikolata likörünü kahverenginin oldukça koyu ve biraz da parlak hali olarak tarif edebiliriz. Özellikle deri parçalara çok yakışan bu rengin ayakkabı ve çantalarda kullanılması öneriliyor.

Çivit maviçivit mavi

Bu sezon çivit mavinin siyaha kaçan koyu bir tona evrildiğini görüyoruz. Koleksiyonlara derinlik katan ve kuşkusuz yeni bir soluk getiren bu renk, bu yılın aksesuarlarında da ön plandaydı. Yünlü kumaşlarda ve çantalarda özellikle tercih edilen çivit maviyi, siyahla kombinleyerek son derece şık bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Toprak tonlarıtoprak tonları

Erkek modasında trend renkler arasında görmeye alıştığımız toprak rengi ve tonları, bu sezon da popülerliğini koruyor. Lacivert, beyaz, haki ve kiremit renkleriyle güzel kombinler yakalayabileceğiniz toprak rengi, klasik renkleri seven erkeklerin de imdadına koşuyor. Üstelik toprak renginin tonları kapüşonlu sweat’ten cekete, gömlekten pantolona kadar her tür kıyafet için uygun.

Yakutyakut -

Yakut tonları, sezonun yeni koleksiyonlarında atkı ve bomber ceketlerde kendini göstererek hepimizin kalbini çaldı. Toprak renginin farklı tonlarıyla kullanıldığında cazibesini daha da ortaya çıkaran yakut, klasik renklerin dışına çıkmaktan çekinen erkekler için de son derece sade ve şık bir başlangıç olabilir. Kemer ve cüzdan gibi aksesuarlarda kullanabileceğiniz yakut rengini, paltonuzda da tercih edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Erkekler için daha uzun süre güzel kokmanın püf noktaları

Kaynak: 

menstylefashion.com

fashionunited.com

trendstop.com

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!