Gezegeni fotoğraflarla bir araya getiren müthiş çalışmalar: 2019 iPhone Fotoğraf Ödüllerini kazananlar açıklandı

2007’de kurulan ve ilk ve en uzun süreli iPhone fotoğraf yarışması olan iPhone Fotoğraf Ödülleri IPPAWARDS, iPhone’un dünya çapındaki kullanıcılara ilham ve heyecan vermeye başlamasından bu yana iPhone fotoğrafçılarının yaratıcılığını kutluyor.

2007’den bu yana her yıl dünya genelinde 140’tan fazla ülkeden iPhone fotoğrafçısının gönderdiği binlerce başvuru arasından en iyi fotoğrafların saygın jüri üyeleri tarafından çok adımlı bir süreç izlenerek belirlendiği iPhone Fotoğraf Ödülleri’nde 2019’un en iyi fotoğrafları ve kazananları dün açıklandı.

Büyük Ödül ve Yılın Fotoğrafçısı Ödülü’nü Big Sister adlı fotoğrafıyla İtalya’dan Gabriella Cigliano kazandı

iPhone Fotoğraf Ödülleri (IPPAWARDS), 12. Yılın Ödüllerini kazananları gururla duyurdu. Bu yılın kazananları dünyada 140’tan fazla ülkeden iPhone fotoğrafçısının gönderdiği binlerce fotoğraf arasından seçildi. Büyük Ödül ve Yılın Fotoğrafçısı Ödülü’nü Big Sister adlı fotoğrafıyla İtalya’dan Gabriella Cigliano kazandı. Yılın Fotoğrafçısı Ödülleri’nde Birincilik, İkincilik ve Üçüncülüğü sırasıyla Sea Stripes adlı fotoğrafıyla Portekiz’den Diogo Lage, Sorry, no movie today adlı fotoğrafıyla Rusya’dan Yuliya Ibraeva ve Come Across fotoğrafıyla Çin’den Pend Hao kazandı

Sırasıyla Yılın Fotoğrafçısı Ödülleri’nin Birincilik, İkincilik ve Üçüncülük ödülünü alan fotoğraflar

18 kategoride Birincilik, İkincilik ve Üçüncülük ödülleri, aralarında Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Bahreyn, Belarus, Birleşik Krallık, Brezilya, Çin, Fransa, Güney Afrika, Hindistan, İtalya, Japonya, Kanada, Peru, Portekiz, Rusya ve Tayvan’ın da bulunduğu pek çok ülkeden fotoğrafçılara gitti. Bu yıl jüri üyelerinden biri olan Cary Hazelgrove “2019’un fotoğrafları alışılmışın ötesinde muhteşemdi. Gezegeni fotoğraflarla bir araya getiren müthiş çalışmalardı.” dedi.

 

2019 IPPAWARDS’ın tüm kazananlarının yer aldığı galerimizi rahatça gezmek için ok tuşlarını kullanabilir, mobilde sayfayı kaydırarak ilerleyebilirsiniz.