2018 yılının en çok okunan Style Up yazıları: 2019 için birbirinden renkli stil sırları

Mutlu ve iyi hissetmek için temel ihtiyaçlarımızın yanı sıra, hayatımızı renklendirmeye de ihtiyacımız var. Kişisel bakım, moda, stil, makyaj ve dekorasyon ise ilham almak ve hayatımızı güzelleştirmek için okumayı ve keşfetmeyi en çok sevdiğimiz konular… 2018 yılında Uplifers takipçilerinin en çok okuduğu ve sevdikleriyle en çok paylaştığı “Style Up” kategorisinden ilham veren yazıları aşağıda bulabilirsiniz. 

Başlıklara ve görsellere tıklayarak ilgili yazılara ulaşabilirsiniz. 

1. Asil görünme sanatı: İngiltere Kraliyet Ailesi’nin giyim kodları

Peki kraliyet üyelerinin giyim tercihleri neye göre şekilleniyor? Uymak zorunda oldukları giyim kuralları neler? Taçların, renklerin ve pantolonların anlamı nedir? İşte gelenekleriyle, kurallarıyla ve sınırlarıyla kraliyet ailesinin giyim sırları…

2. Samsung Flip & Uplifers Özel Röportaj Serisi: Zeynep Tosun

Ünlü Moda Tasarımcısı Zeynep Tosun ile bir araya geldik ve kendisiyle moda dünyası, tasarımları ve teknolojik gelişmeler hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. İyi seyirler…

3. Moda dünyasında fırtınalar estiren büyük beden modeller

Beden olumlamanın dünya çapında yayılması ve moda devlerinin de bu konuya daha çok eğilmeye başlamasıyla dünya çapında birçok büyük beden model, moda dünyasının aranılan isimlerine dönüşmeyi başardı. Biz de Ashley Graham’ın öncülük ettiği bu akımı son derece başarılı bir şekilde moda dünyasına taşıyan büyük beden modelleri sizler için derledik.

4. Dünyanın dört bir yanından gelmiş geçmiş en stil sahibi First Lady’ler

En stil sahibi First Lady’ler denilince aklınıza Jacqueline Kennedy ve Michelle Obama gibi daha popüler isimler gelebilir ancak dünyanın dört bir yanından son derece şık First Lady’ler var. Biz de sizler için bu isimleri bir araya getirdik.

5. Yaşam alanınızı sakinleştirin: 6 adımda daha stressiz bir ev

Askılığınıza astığınız montlarınızın düzeni, belki salonunuzda var olan renk tonları, yaşam alanınızı paylaştığınız bitkiler ve daha birçok tasarım elementinin sizin sakinliğiniz ile doğrudan bağlantılı olacağını biliyor muydunuz? Peki hangi yollarla daha Zen bir ev tasarlayabiliriz?

6. Daha farklı yaşamanız için size ilham verecek olan 15 şahane Airbnb evi

Eğer siz de hayatınızda ya da evinizde ufak değişiklikler yapmayı düşünüyorsanız, sizler için derlediğimiz birbirinden şahane Airbnb evleri ile yaratıcılığınızı harekete geçirebilirsiniz.

7. Alışveriş isteğinin arkasında yatan bilimsel gerçekler

Amerika’da başlayıp ülkemize de gelen milli bayramlarımızdan Black Friday’de Amerika’da 2016’dan bu yana yüz milyondan fazla kişinin mağazalarda ve e-ticaret sitelerinde yılın en iyi indirimlerini yakaladıkları bildirilmiş. Peki indirim dönemlerinde bizi alışveriş yapmaya iten sadece “fiyatlar” mı?

8. Ofiste özgürlük: Bütün kışı “tayt” ile geçirmek için 5 kombin önerisi!

Kıyafetlerimiz, üzerimizde taşıdığımız aksesuarlar, küpeler, kolyeler, saçımızın o gün aldığı şekil tüm günümüzü, tüm ruh halimizi etkiliyor aslında. Vücudumuz konforlu hissettikçe, yaratıcılığımız ve hayal gücümüz de artıyor. Peki, bir İK’cı bakış açısıyla, ofisteki giyim kodlarını bozmadan özgür hissetmek mümkün mü?

9. 3’ün gücüyle gardırobunuzu minimalist hale getirip kendinize meydan okuyun

Daha minimalist bir moda anlayışına geçerek dolabınızı sadeleştirmek de tamamen sizin elinizde. Bunun için de sadece birkaç adımla kendinize meydan okumanız gerekiyor: Project 333 ile tanışın.

10. Sex and the City’nin moda anlamında öğrettikleri

6 sezon, 94 bölüm ve 2 sinema filmi. Ama o, birçoğumuz için bir diziden ya da sinema filmlerinden çok daha fazlası. Bu yıl 21. doğum gününü kutlayacak olan Sex and The City’den modaya dair öğrendiklerimizi yazımızda bulabilirsiniz.

 

Style Up kategorisinde yer alan tüm yazıları incelemek için tıklayın.

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!