2022 yılbaşı programları: Plan yapmadan öğrenmeniz gereken etkinlikler

2022 yılbaşı programları neler, merak ediyorsanız doğru yerdesiniz!

Yıl sona ererken, güzel gelişmelerle dolu bir dönemi karşıladığımıza dair umutlarımız artıyor. Özellikle 2021 yılbaşının sokağa çıkma kısıtlamasıyla geçtiğini düşünürsek, bu yıl eğlenmek isteyenlerin sayısının daha fazla olacağını tahmin etmek zor değil…

Sizler için görkemli öğle yemeklerinden şık otellerdeki eğlenceli konserlere kadar, 2022’ye harika bir başlangıç yapmanıza yardımcı olacak yılbaşı programlarını derledik. Listemizde mutlaka size hitap eden bir etkinlik bulacaksınız.

2022 yılbaşı programları

Arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte 31 Aralık 2021 için bir yılbaşı programı mı yapmayı planlıyorsunuz? Peki, dünyanın en büyük parti şehirlerinden biri olarak gösterilen İstanbul’da yılbaşında ne yapılır? En iyi 2022 yılbaşı programları İstanbul için okumaya devam edin.

Sheraton Istanbul, Levent

Yeni bir yılı umutla beklerken, Sheraton Istanbul Levent, hepimize kimi zaman içimizi ısıtacak küçük mutluluklar, kimi zaman da yeni yıl coşkusunu doyasıya hissettirecek büyük heyecanlar yaşatmak için göz kamaştıran bir hazırlık içinde. Pırıltılı dekorasyonu, yılbaşı geleneği zencefilli kurabiye evleri, mis kokulu pannettoneler, yılbaşı süsleriyle paketlenmiş yeni yıl hediye sepetleri bu hazırlıklara dahil olan detaylardan sadece bazıları. Kaliteli eğlence ve muhteşem lezzetler eşliğinde yeni yıla Sheraton Istanbul Levent’te girmek isteyenleri canlı müzik ve mükemmel servisle Şef Giovanni Terracciano’nun oluşturduğu 5 aşamalı zengin bir yılbaşı menüsü karşılayacak.

Rezervasyon & bilgi: 0 212 319 2929

Pera Palace Hotel, Beyoğlu

2022 yılbaşı programları listemizin ilk önerisi Pera Palace Hotel’den. Tarihi dokusu ve benzersiz konumuyla bir asrı aşkın süredir misafirlerini ağırlayan Pera Palace, 2022’yi karşılarken de harika zaman geçirmenizi hedefliyor. Bu keyifli mekan, 2022’ye özel bir gece ile merhaba diyecek. Grand Pera Balo Salonu’nun ışıltılı atmosferinde gerçekleşecek geceye, yeni yıl orkestrasının keyifli tınıları ile bu geceye özel hazırlanmış ziyafet menüsü eşlik edecek. Siz de tarihi bir atmosferin içinde keyifli bir yılbaşı gecesi geçirmek isterseniz Pera Palace’ı tercih edebilirsiniz.

Rezervasyon & bilgi: 0212 377 40 00

Hilton İstanbul Maslak

2022 yılbaşı otelleri arasında sayabileceğimiz bir diğer mekan Hilton İstanbul Maslak. Şehrin seçkin oteli, 31 Aralık akşamı ışıltılı balo salonunda özel bir davete ev sahipliği yapacak. Ödüllü Şef Arif Kemal Doğan ve ekibi tarafından oluşturulan “Yeni Yıl Gala Menüsü” yılbaşı programına lezzet katacak. Gece Şeyma Aksu’nun performansıyla başlayacak. Ardından 80’ler ve 90’ların gönüllerde iz bırakmış şarkılarına tanıdık sesiyle hayat veren Erdinç Erişmiş ve Orkestrası sahne alacak. Eğer siz de 2022 yılbaşı sanatçı programları arayışı içindeyseniz gecenizi bu keyifle etkinlikle şenlendirmeyi düşünebilirsiniz.

Rezervasyon & bilgi: 0212 305 10 20 veya 0538 051 44 15

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul, 2022 yılbaşı programları listemizin öne çıkan mekanlarından. İstanbul’un yalı ve saray mimarisinden esinlenen tasarımıyla dikkat çeken mekan, yeni yılı geniş teras ve bahçelerindeki ışıltılı süslemelerle kutlayacak. 31 Aralık 2021 akşamı Bosphorus Lounge, 21.00- 02.00 arasında muhteşem bir yılbaşı kutlaması ile misafirlerini ağırlayacak. Şef Fabio Brambilla’nın özel seçkilerinden oluşan benzersiz lezzetler, sınırsız premium içecekler eşliğinde servis edilecek. Konuklar Boğaz manzarası ve DJ performansı eşliğinde, yeni yıla harika bir şekilde merhaba diyecek.

Novikov Istanbul ise yılbaşı gecesinde, Asya ve İtalyan mutfaklarından eşsiz lezzetlerle paylaşımlı tabaklar olarak hazırlanacak özel bir “Yılbaşı Akşam Yemeği Menüsü” ve “Royal Akşam Yemeği Menüsü”nü DJ performansı eşliğinde sunacak.

Bosphorus Lounge için rezervasyon & bilgi: 0212 349 88 88
Novikov İstanbul için rezervasyon & bilgi: 0212 349 88 99

Grand Hyatt İstanbul

2022 yılbaşı programları için tercih edebileceğiniz seçeneklerden biri de İstanbul’un keyifli otellerinden Grand Hyatt İstanbul’da. Mekanın yılbaşı programları ilk olarak 24 Aralık akşamı 34 Restaurant’da, canlı müzik ve geleneksel İngiliz yemekleri eşliğinde gerçekleşecek olan Noel yemeği ile başlayacak. 31 Aralık Cuma günü ise yılbaşı kutlaması Mezzanine Lounge’da gerçekleştirilecek olan yeni yıl resepsiyonuyla başlayacak. Yılbaşı programı Saat 20.00’den itibaren 34 Restaurant’da devam edecek. Geceye Suami Ramirez ve Orkestrası Lokal, Latin ve Jazz melodileriyle eşlik edecek. Yılbaşı eğlencesi 1 Ocak günü de 12.00- 15.30 saatleri arasında Meral Turan Quartet’ın canlı performansı eşliğinde yeni yıl brunch’ıyla sürecek.

Rezervasyon & bilgi: 0531 651 00 70

Çırağan Palace Kempinski İstanbul

2022 yılbaşı otelleri dendiğinde en fazla merak edilenlerden biri elbette Çırağan Palace. Çırağan Palace Kempinski, yıllara meydan okuyan dokusu ve kalitesi ile konuklarına eşsiz bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazırlanıyor. Büyüleyici atmosferiyle göz dolduran Tuğra Restoran, 31 Aralık 2021 akşamı yeni yıla özel hazırlanan eşsiz menüsü ve canlı müzik performansı ile konuklarını ağırlayacak. Çırağan Sarayı’nın bahçesinde, palmiye ağaçlarının altında yer alan Le Fumoir ise yeni yıla özel hazırlanan lezzetlerine eşlik edecek DJ performansı ile konuklarına eğlence ve keyif dolu saatler yaşatacak. Elbette bu kadar değil!

Dilerseniz yeni yılın ilk sabahına, eşsiz Boğaz manzarasına sahip Enderun Balo Salonu’nda sunulacak “Yeni Yıla Özel Brunch” ile harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Kahvaltıda sunulacak enfes lezzetlere yeni yıla özel kurulacak olan yiyecek istasyonlarında, canlı görsel şovlar eşlik ediyor olacak; bizden söylemesi.

Rezervasyon & bilgi: 0212 326 45 00

Four Seasons Hotel Bosphorus

Görüldüğü üzere 2022 yılbaşı programları adeta birbirleriyle yarışacak nitelikte. Büyüleyici Boğaz manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus da yılbaşı gecesine özel keyifli etkinlikler sunuyor. Noel kutlamasına özel olarak dekore edilen AQUA Restaurants & Bar, 24-25 Aralık günlerinde aileleri 4 aşamalı Noel yemeğinde; 25 Aralık’ta ise geleneksel Noel öğle yemeğinde buluşturacak. AQUA Restaurant & Bar’da sunulacak olan “Glitter & Sparks Yeni Yıl Gala Yemeği”, yetenekli şef Görkem Özkan ve ekibi tarafından hazırlanacak. Yemeğe İpek Dinç’in canlı müzik performansı, keman şovu, DJ performansı ve dans gösterisinden oluşan eğlenceli bir program eşlik edecek.

Bosphorus Balo Salonu’nda ise “A Night Under the Stars Yeni Yıl Gala Yemeği” düzenlenecek. Menü, otelin Baş Aşçısı Savaş Aydemir ve ekibi tarafından hazırlanacak. Gala yemeğine de yine Lounge Orkestrası, Brenda, DJ ve dans performansları eşlik edecek.

Rezervasyon & bilgi: 0212 381 40 00

Ecole St. Pierre Hotel, Galata

İstanbul’un sevilen tarihi otellerinden olan Ecole St. Pierre, yeni yılı birbirinden iddialı İtalyan lezzetleri sunan “IL Cortile Ristorante Pizzeria” restoranındaki gala yemeği ile özel DJ performansı eşliğinde karşılayacak. Siz de her detayıyla Galata’nın mistik, bohem ve sanat dolu ruhunu yansıtan mekanda harika bir akşam geçirmeye ne dersiniz?

Rezervasyon & bilgi: 0212 244 26 74

Ouzo Roof Restaurant, Kalamış

Rotamızı Anadolu Yakasına çeviriyoruz. Ouzo Roof Restaurant, İstanbul’un Asya kıtasındaki beş yıldızlı Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında bulunuyor. Adını Yunanistan’ın geleneksel içeceği olan uzo (Ouzo)’dan alan bu eşsiz mekan konuklarına, yılbaşı gecesinde de zengin menüsü, mezeleri ve içki menüsü ile oldukça keyifli saatler yaşatacak. 31 Aralık 2021 gecesi Kalamış manzarasında sunulacak olan Akdeniz mutfağından gastronomik lezzetlere, yetenekli soprano Banu Karaca orkestrası ile birlikte eşlik edecek.

Rezervasyon & bilgi: 0216 400 00 30

Nobu İstanbul

Nobu İstanbul, Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcilerinden. Eşsiz bir İstanbul Boğazı manzarasına sahip olan mekan, sofistike menüsüyle yılbaşı ruhunu kusursuz bir şekilde yansıtıyor. Siz de yeni yılı, ünlü şef Joshua Treacy ve ekibi tarafından hazırlanan yılbaşı “Omakase Menüsü” ile karşılayabilirsiniz. Nobu ayrıca, bu özel gecede, uluslararası arenanda yoğun ilgi gören DJ Kasia performansına da ev sahipliği yapacak.

Rezervasyon & bilgi: 0212 334 30 34

Izaka Terrace, Gümüşsuyu

2022 yılbaşı programlarından bir diğerine ev sahipliği yapacak olan Izaka Terrace, CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında bulunuyor. Panoramik Boğaz manzarasına sahip mekan yılbaşı akşamında, konuklarını ünlü şef Ali Ronay imzası taşıyan lezzetlerle ve Hera Aslan- Zeynep Özyılmazel’in canlı performanslarıyla karşılayacak. Bar bölümünde de yine Ali Ronay imzalı menüsü ve eğlencesi ile 2022 için kusursuz bir başlangıç ve kutlama sunacak.

Rezervasyon & bilgi: 0212 708 38 38

Six Senses Kocataş Mansions, Sarıyer

2022 yılbaşı programları listemizin son önerisi Six Senses Kocataş Mansions’da gerçekleşecek. Tarihi yalıların görkemiyle aydınlanan Boğaz’da, yeşillikler içinde yer alan mekanda yılbaşına özel alışılagelmişin dışında programlar mevcut:

  • DJ performanslarıyla renklenen Toro Latin Gastro Bar ve Avlu Restaurant’da yılbaşı Gala yemeği
  • Canlı müzik eşliğinde after party
  • Canlı performansların eşlik ettiği Christmas Brunch ve yeni yıl brunch’ı,
  • Doğayla iç içe konumlanmış Six Senses Spa’da özel deneyimler,
  • Mekanın sürdürülebilirlik felsefesinin bir yansıması niteliğinde Earth Lab atölye çalışmaları.

E daha ne olsun!

Rezervasyon & bilgi: 0212 355 55 00

İlginizi çekebilir: Yeni yıl ruhunu yaşatan şehirler ve en popüler yılbaşı pazarları

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!