2019 yılı bize ne getiriyor: Astrolojik ve numerolojik bir analiz

2019 yılını numerik olarak incelediğimizde 2+0+1+9:12,1+2:3 sayısını verdiğini görüyoruz. 3 rakamı bütün dinlerde ve kadim öğretilerde yer alan, genel olarak eril dişil birleşiminizden olan çocuk. Hristiyanlık’ta, baba, oğul, kutsal ruh, Hinduizm’de Trimurti üç yüzlü Tanrı anlamına gelen Yaratıcı Brahma, Koruyucu Vişnu ve yok edici Şiva’dır. Brahma evreni, insanı yaratır, Vişnu olarak hükmeder, zamanı gelince Şiva olarak evreni yok eder. Mistizimde ise ilahi üçlü İlahi Aşk, İlahi Kudret ve İlahi Hikmettir. Aynı zamanda kuantsal olarak da, zamanın geçmiş, gelecek ve şimdiden oluşan anını da belirtir.

Nichomachus’a göre de Tiriad Satürn’ün sembolüdür, Kabalistik Hayat Ağacının üçüncü Sefira’sının, yine Satürn’ü gösterir. Felsefi olarak tez, anti tez ve sentez olarak da anılılır. 2019 yılı aslında çaktırmadan bu yılın nasıl geçeceğini kulağımıza fısıldıyor; kısaca diyor ki hayatının hangi konularını yeniden yapılandırıp inşa etmek istiyorsun? Burada gökyüzü Satürn enerjisiyle emek ve gayreti ön plana çıkartıyor, belki geçmişte zaman sizin için yavaş aktı, ancak siz yılmadınız ve çalışmaya devam ettiniz, bu yıl size ödülünü sürprizlerle sunacaktır.

Bir taraftan da herkesin içindeki çocuğun sesine kulak vermesi ve onu doğru şekilde büyütmesi gereken bir yıl bu; bir hobiniz olabilir, yeni başladığınız bir meslek veya proje olabilir. Bu konuları çalıştırmalısınız. Gökyüzünün en çok şans getiren ve iyicil gezegeni Jüpiter’in size sunacağı eğitim fırsatları ile kendinizi geliştirebileceğiniz bir yıl olacak. Ayağınıza gelen fırsatları kaçırmayın; ufacık bir eğitim size sunulmuşsa alın. Bilginin muhteşem gücüyle kendinizi iyi hissedin.

Anne babanız sağ ise onlarla daha fazla vakit geçirin; bu size iyi gelecektir. Eğer hayatta değillerse, onlarla ilgili çözemediğiniz problemler varsa, bu yıl içerisinde kendinizi ve onları affetmek için güzel enerjiler hakim. Bu çalışmaları ister kendiniz, ister bir uzmanla çalışarak yapabilirsiniz.

2019 yılı bize birlik enerjisi vadediyor. Birliğin huşusunu zihnen ve ruhen yaşamanız için yeni bir yıla girerken niyetlerimizi ilk başta temiz tutalım. Her şeyin hayrımıza olduğunu, Yüce Yaradan’ın evrendeki her zerreyi farkındalığımızı yükseltmek için yarattığını bilerek yaşamaya devam edelim. O yüzden niyetlerimizde saf ve samimi olursak emin olun evren sizinle iletişime geçer, varlığınızı onurlandırır ve size kalbinizden ulaşır. 2019 yılının size ve sevdiklerinize çosku ve neşe getirmesi dileğiyle…

İlginizi çekebilir: Gezegenler sizden yana: Değişmek için 2019’u beklemeyin

Arzum Koyuncu Astrolog & Enerji Terapisti
Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunu oldu ve üniversite öğrencisi olarak çalışmaya 1997 yılında başladı. Lisanslı gayri menkul ... Devam