2022 Plaj Modasında Göze Çarpan Trendler

2022 plaj modası bu yıl her zamankinden daha fazla ses getirecek gibi görünüyor.

Kumsallarda şimdiden izlerini görmeye başladığımız trendler, sizin de ilginizi çekiyorsa doğru adrestesiniz. Sizlere plaj giyim modası hakkında nelerin ön plana çıktığını hemen aktarmaya başlayacağız.

Pareolar Şıklığıyla Bikinileri Geride Bırakır Mı?

Öncelikle tüm gözlerin yeni sezon pareo modellerinin üzerinde olduğunu belirtmek gerekir. Bundan kısa bir süre öncesine kadar pareolar gayet sade bir görünüm sergilerdi. Sadece üzerlerinde birkaç küçük süsleme olabiliyordu. Ancak 2022 yaz sezonuna bu tasarımların büyük bir giriş yaptığını belirtmemiz gerekir. Hiç olmadığı kadar şık ve etkileyici olan yeni sezon pareo modelleri arasında püsküllerle dizayn edilenler de bulunuyor. Bu modellerden henüz edinmediyseniz geç kalmayın!

Kimonolar Pareoların Rakibi Oldu!

Yaz trendlerine göz attığımızda ön plana çıkan detaylardan birinin kimonolar olduğunu fark ettik. Daha ince kumaşlardan hazırlanan bu tasarımlar yeni sezonda pareo çeşitlerinin en büyük rakibi haline geldi. Şıklık konusunda da bikini çeşitleriyle ve mayolarla yarışıyor. Eğer yaz sezonunda pareolara alternatif bir tasarım arayışındaysanız tüyoyu aldınız. Kimono çeşitleri arasında son derece feminen bir duruşa sahip olanları da bulabilirsiniz. Kendi stilinize uygun olanları tespit etmeniz hiç zor olmayacak.

Kumsallarda Tropikal Esintiler Hakim Olacak!

Dikkat çeken trendlerden biri de tropikal desenlerin son derece yoğun bir şekilde kullanılmasıdır. Dolayısıyla plajlarda bu yaz tropikal esintilerden bol miktarda örnekler göreceğiz demektir. Desen seçeneklerinin her zamankinden daha fazla olması da dikkatlerden kaçmıyor. Floral desenler bikinilerden mayolara, pareolardan kimono çeşitlerine kadar tüm plaj giyim modellerini ele geçirmiş durumda! Size kalan sadece seçim yapmak ve bu trendin temsilcilerinden biri olmaktır.

Bikiniler ve Mayolar Rengarenk!

Plajlarda birkaç farklı rengi görme dönemi çoktan kapandı. Bikiniler ve mayolar artık rengarenk ve bu nedenle plajlar da tam olarak gökkuşağını andıracak. Eğer tamamı modaya ve trendlere uygun olan bu tasarımları daha yakından incelemek isterseniz Penti internet sitesine tıklayabilirsiniz. Sitede aradığınız tüm tasarımları alternatif renkler, modeller eşliğinde bulabilirsiniz. Fiyatlar uygun ve seçenekler de bir o kadar fazla!

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!