2020 aksesuar trendleri: Ayakkabı, şapka, çanta ve takılar

Yeni yıla girdiğimize göre 2020 yılının trendlerine göz atabiliriz! İşte bu kışı kasıp kavuracak ayakkabı, çanta, şapka ve takı trendleri…

Küt burunlar, kalın topuklar

Geçtiğimiz sezonun ultra sivri burunlu Balenciaga modellerinin trendini geçiçi olarak rafa kaldırıyoruz. Bu kış ultra kalın, kare burunlu ayakkabılara şans verme zamanı! Kenzo, Bottega, Veneta, Proenza, Schouler bu sezon küt burun modelleri ön plana çıkardı.

Yünlü çapraz şapkalar

Şapkalarda yeni stilleri denemenin zamanı gelmedi mi? Yüzünüze en yakışan rengi seçmeniz ilk kural. İkinci kural bolca yün! Yün şapkalar revaçta, bu kış gardrobunuzda mutlaka bir adet bulundurun.

İkisi bir arada lütfen!

Çantanızı bir tane mi almak istersiniz, yoksa iki tane mi? Küçük çantaları kocaman çantalar ile bir arada kullanma modası oldukça ilginç. Ancak güzel gözüktüğü de yadsınamaz bir gerçek!

Daha büyük seçenekler

Küpeler büyüdü! Omuzlara kadar uzananlardan, parlaklıkta çığır açanlara dek, bu sezonun küpeleri tek kelimeyle büyüleyici! 

Burcu Bayrakçı Moda Tasarımcısı & Moda Yazarı
1995 yılında Antalya'da doğdu. Antalya Konyaaltı Koleji eğitiminin ardından; İstanbul Altınbaş Vakfı Kemerburgaz Üniversitesi Moda Tekstil Tasarımı bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitede İç Mimarlık ... Devam