2017 yılının en çok beklenen 5 dizisi

Yeni yıla girmemize az bir süre kaldı. Herkesin bu yıldan farklı farklı birçok beklentisi var. Ben de dizi konusunda beklentilerinizi karşılamak adına, 2017’nin en çok beklenen dizilerini derledim:

1. American Gods (Amerikan Tanrıları)

american gods

Neil Gaiman’ın fantastik romanı “Amerikan Tanrıları” (American Gods), sonunda dizi oluyor.

Gölge; geçmişte bir çok sıkıntı yaşamış bir adam, hayattan artık tek beklentisi karısıyla beraber sıkıntıdan uzak bir yaşam sürmek, ta ki eşinin korkunç bir kazada hayatını kaybettiğini öğrenene kadar. Dizi oldukça ilginç ve güzel olacağa benziyor.

2. Big Little Lies (Büyük Küçük Yalanlar)

big little lies

Liane Moriarty’nin aynı isimli kitabından uyarlanan Big Little Lies, HBO kanalının 2017 yılı içerisinde gösterime sokacağı dizilerinden biri.

Dizide anneler, çocuklarının anaokulu toplantısında meydana gelen bir cinayeti çözmeye çalışıyorlar. Dizinin başrolünde Oscar ödüllü oyuncular Nicole Kidman ve Reese Witherspoon var.

3. A Series of Unfortunate Events (Talihsiz Serüvenler Dizisi)

talihsiz serüvenler serisi

Talihsiz Serüvenler Dizisi, yetim kalan 3 kardeşin başlarına gelenleri anlatan aynı adlı kitaptan uyarlanmış 2004 yapımı film. Yetimlerin soyadları olan Baudelaire, Fransız şair Charles Baudelaire’e bir göndermedir.

4. The Mist (Sis)
the mist          

Stephen King’in bir romanı daha dizi haline dönüştürülüyor. Spike kanalı, sevilen yazarın The Mist (Sis) romanından uyarlanacak dizi için pilot onayını verdi.

Büyük bir fırtına sonrası oluşan sisin küçük bir kasabada yarattığı inanılmaz tahribatı konu alan roman, 2007 yılında Frank Darabont’un yönetmenliğinde sinemaya uyarlanmıştı. Film; Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Andre Braugher ve Laurie Holden’da oluşan bir oyuncu kadrosu yer almıştı. Dizide ise Bill Carr, Gus Birney ve David W. Marsh gibi oyuncular yer alacak.

İlgili yazı: Film ve dizilerin şaşırtıcı çekim anları

5.  Twin Peaks (İkiz Tepeler)

twin peaks

Orjinal serinin yaratıcıları Mark Frost ve David Lynch tarafından oluşturulan ‘Twin Peaks’, Showtime’ın yaklaşan drama dizilerinden biri.

Orjinal seri, Laura Palmer (Sheryl Lee) isimli bir genç kızın öldürülmesi ile başlar ve sonrasında gelişen olaylar üzerine şekillenir. FBI özel ajanı Dale Cooper (Kyle MacLachlan) cinayeti çözmek ve katili yakalamak için bu küçük kasabaya gönderilir. Başlangıçta masum görünen kasaba insanlarının derinlerine inildikçe karanlık yönleri ortaya çıkar ve kasaba halkının aslında farklı bir yaşam sürdükleri görülür.

Ceren Polat
Uzman Çevirmen - Dijital Pazarlama Sorumlusu. Okan Üniversitesi Rusça Mütercim Tercümanlık ve eş zamanlı Uluslararası Ticaret eğitiminin ardından Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi'nde yüksek lisans ... Devam