2017 yılında vizyona girecek heyecan verici filmler

2016’nın son ayı, aynı zamanda 2017 yılının bir hayli yaklaştığını işaret ediyor. Ve yeni yıl, birçok sürprizi içinde barındırarak hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Birbirinden heyecan verici filmler de bunlardan biri. İşte The Wolverine 2’den Hızlı ve Öfkeli 8’e, Guardians of the Galaxy 2’den Star Wars’a 2017’de bizi bekleyen birbirinden etkileyici filmler:

The Wolverine 2

wolverine 2

Hugh Jackman’ın son kez Wolverine olarak karşımıza çıkacağı filmin yönetmen koltuğunda James Mangol oturuyor. Filmle ilgili detaylar henüz ortaya çıkmasa da, önceki 2 Wolverine filmine bakarsak, bizi muhteşem bir film beklediğini kolaylıkla söyleyebiliriz.

Yayın tarihi: 3 Mart 2017 (ABD)

Hızlı ve Öfkeli 8

fast and furious 8

Hızlı ve Öfkeli 7’nin Paul Walker ve Vin Diesel’li son sahnesinden sonra, açıkçası kimse yeni bir film beklemiyordu. Neyse ki, Vin Diesel ve ekibi bizi şaşırtmayı başardı. Yönetmen koltuğunda F. Gary Gray’in oturduğunda filmde Vin Diesel’e Dwayne Johnson, Jason Statham, Charlize Theron, Eva Mendes ve Tyrese Gibson gibi usta oyuncular eşlik ediyor.

Guardians of the Galaxy

guardians of the galaxy

Filmde ekip, bir yandan uzayın uzak noktalarına yolculuklar ederken diğer yandan da galaksiyi korumak adına farklı maceralara atılıyor. Koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Yönetmenliğini James Gunn’ın yaptığı filmin kadrosunda  Chris Pratt, Vin Diesel ve Bradley Cooper gibi dev oyuncular bulunuyor.

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2017

Star Wars: Episode VIII

star wars

Film, Yıldız Savaşları’nın 9 bölümden oluşacak film serisinin 8. bölümü ve üçüncü Yıldız Savaşları üçlemesinin Star Wars: Güç Uyanıyor’dan sonrası ikinci filmi. Star Wars hayranları için bir başka heyecan verici olay ise J.J Abrams’ın bu filmle birlikte yapımcı olarak geri dönecek olması. Çekimleri İngiltere ve İrlanda’da gerçekleştirilen filmin yönetmen koltuğunda, bir önceki filmdeki gibi Rian Johnson oturuyor.

Yayın tarihi: 15 Aralık 2017

Kong: Kafatası Adası

Skull

Sinema dünyasının 1930’lu yıllarda tanıştığı King Kong’un 2017 yılında vizyona girecek olan yeni filmi, efsanenin köklerine iniyor. Skull Adası’na giden bir grup maceraperestin başına gelenleri anlatan filmin yönetmen koltuğunda Jordan Vogt-Roberts oturuyor. Başrollerde ise Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman gibi oyuncular yer alıyor.

Yayın tarihi: 10 Mart 2017 (ABD)

Güzel ve Çirkin

Beauty-and-The-Beast

Son yıllarda Hollywood, yeni fikirlerden ziyade eski filmlerin yeni uyarlamalarını tercih ediyor. Bunun yeni örneği ise Güzel ve Çirkin. Unutulmaz roman Güzel ve Çirkin’in 2017 yılında gösterime girecek yeni uyarlamasında Emma Watson, Ewan McGregor ve Luke Evans yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Bill Condon yer alıyor. Eklenen müzikaller sayesinde film; izleyicinin hem gözüne hem de kulağına hitap ediyor.

Fifty Shades Darker

fifty shades darker

Christian Grey ile yaşadığı büyülü aşkı geride bırakıp hayatına devam etmeye çalışan Anastacia için bu durum sanıldığı kadar kolay olmaz. Sonunda barışan çift, bir yandan geçmişi unutmaya çalışırken, bir yandan da Christian’ın geçmişinden gelen kadınlarla mücadele etmek zorunda kalacaktır. Başrollerini Dakota Johnson ve Jamie Dornan’ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda James Foley oturuyor.

Yayın tarihi: 10 Şubat 2017

Wonder Woman

wonder woman

2004 yılında Miss Israel seçilerek tüm dikkatleri üzerine çeken Gal Gadot, ilk sinema deneyimini Wonder Woman ile yaşıyor. Yenilmez savaşçı ve Amazon prensesi Diana’nın hikayesinin anlatıldığı film 1. Dünya Savaşı’nda geçiyor. Başrollerini Gal Gadot ve Chris Pine’nın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Patty Jenkings oturuyor.

Yayın tarihi: 2 Haziran 2017

Thor: Ragnarok

thor

Yaklaşmakta olan Norse kıyametini konu alan filmde Thor, Asgard kaderine terk edilince Ragnarok’la savaşmak zorunda kalıyor ve destansı bir savaş başlıyor. Yönetmen koltuğunda Taika Waititi’nin oturduğu filmin başrollerini Chris Hemsworth ve Tom Hiddleston paylaşıyor.

Yayın tarihi: 3 Kasım 2017

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!