2017 Kış sezonunda sahip olmanız gereken 5 anahtar parça

Havaların iyice soğuduğu, yazlıkları kaldırıp kışlıklara hızlı bir geçiş yaptığımız bu günlerde dolabınızdaki eksikleri belirlediyseniz eğer; kış günlerinde stilinize çarpıcı bir hava katma garantili 5 parçadan bahsedelim.

Oversized biker ceket
Oversized biker ceketler – Sonbahar Kış trendleri

Bu sezon sokak stillerinde, blogger fotoğraflarında ve mağazalarda en çok gördüğümüz dış giyim parçası içi dokuma veya suni kürk astarlı oversized biker ceketler.Bu ceketlerin kalıpları geniş olduğu için yüksek belli dar pantolonlar, dik yakalı trikolar, mini etek ve mini elbiselerin üstüne giyebilirsiniz.

Dik yakalı midi elbise
Dik yakalı midi elbiseler – Sonbahar Kış trendleri

70’lere gönderme yapan dik yakalı midi A kesim veya kalem elbiseler de sezonun favori parçalarından. Yeşilin, kırmızının ve morun çok güzel tonlarını özellikle Zara ve H&M’de bulabilirsiniz.

Dizüstü çizme
Dizüstü çizmeler – Sonbahar Kış trendleri

Dizüstü çizmeler aslında her kış benim favori parçalarımdan. Fakat bu aralar Türkiye ve dünya gündeminde de magazinsel olarak oldukça sık yer alıyor dizüstü çizmeler. Rugan, kadife, deri veya süet çizmelerinizi hemen her parçayla kombinleyebilirsiniz.

Triko üstü kemer
Triko üstü kemer – Sonbahar Kış trendleri

Bu kış sezonu önceki sezonlara göre trikoların boyları kısaldı,kol detayları arttı. Karpuz kollu, volanlı, pencereli gibi birçok farklı kol detayı olan kısa trikolar raflarda yerini aldı. Bu sezon triko kazaklarınızı kemerlerle kullanmayı deneyin.Böylece kollardaki genişliğe bir kontrast oluşturarak proporsiyonunuzu dengeleyebilir veya görüntünüzü daha çarpıcı hale getirebilirsiniz.

Halka küpe
Altın rengi halka küpe – Sonbahar Kış trendleri

70’lere bir başka geri dönüşü halka küpelerle kutluyoruz. Yazın severek kullandığımız halka küpeler, kış sezonunda palto, kazak ve yün atkılarımıza eşlik ediyor. Mağazalarda altın rengi halka küpelerin çok sayıda farklı modelini bulabilir, kendi tarzınıza uyarlayabilirsiniz.

Alaz Balıklı
İzmirli. Bornova Anadolu Lisesi, Viyana Teknik Üniversitesi mezunu. Mimarlık bölümünü bitirdikten sonra Türkiye'ye dönerek 2 yıl boyunca çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştı. 2015 yılının sonuna ... Devam