2016 sonbaharının en havalı saç trendi: Çikolata leylak

Son zamanlarda birçok farklı saç trendi ortaya çıktı. Öyle ki; rose gold, gökkuşağı ve gri ombre gibi alışılmadık saç renkleri artık moda olmaktan çıkmak üzere. Öte yandan hızla değişen ve sıra dışı renk tonlarıyla bizi şaşırtmaya devam eden saç trendleri arasına bugünlerde bir yenisi daha eklendi. New Yorklu renk uzmanı Hannah Edelman, 2016 sonbaharı için hepimizin kalbini daha şimdiden çalan yeni bir saç rengi yarattı: Çikolata leylak.

1-2

İlginizi çekebilir: Hollywood”un en havalı saç trendi: Bronde

Mor, turuncu, pembe ve leylak renklerini orta koyulukta kahverengiyle karıştırarak oldukça ilginç bir kahverengi tonu elde eden Edelman, yeni bir renk oluşturmaya karar verdiğinde önce kırmızı, sarı ve yeşili kahverengiyle karıştırarak başlamış. Ardından turuncu, mor ve rastgele seçtiği farklı renkleri ekleyen Edelman, işlemi bitirdiğinde son derece ilginç ve dikkat çekici güzellikte bir renk ortaya çıkarmış.

Edelman, bu yeni rengi tam anlamıyla elde edebilmek için saçın kendi renginin açık olması gerektiğini söyleyip ekliyor: “Saç rengi açık değilse, açıcı kullanılarak açılması gerekiyor; ki bu da daha işlemin daha uzun süreceği anlamına geliyor.”

Sonbaharın en trend rengi çikolata leylak

Edelman’ın yarattığı bu yeni ton, daha şimdiden sonbaharın en trend saç rengi olmayı başarmışa benziyor. Özellikle Instagram’da birçok kadın, çikolata leylağa boyattığı saçlarının fotoğrafını paylaşmaya başladı bile. Üstelik farklı renklerin birbirine karıştırılarak elde edildiği çikolata leylak rengi, kullanılan renklerin miktarıyla oynanarak farklı tonlarda oluşturulabiliyor.  Aşağıda bu sonbaharın trend saç renginin farklı örneklerini görebilirsiniz:

9-17

18-19

İlginizi çekebilir: Kadın modasında ombre rüzgarları

Kaynak:

brit.co.uk

cosmopolitan.com

instyle.com

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!