2015 yazında çarpıcı modellerle plaj modası trendleri

Serin geçen günlerin ardından havalar nihayet ısındı ve tatil planları yapılmaya başlandı. Plaj modasının vitrinlerde kendini göstermeye başlamasıyla birlikte, mayo ve bikini tasarımları da ön plana alındı. Bu sezon, minimal ve “nokta atışı yapan” mayo modelleri en trend modellerden. Bu modelleri en güzel şekilde taşımak içinse pürüzsüz bacaklara sahip olmak şart!

Etnik desenler

Bohem ve özgür bir stilin temel parçaları olan etnik desenler, 2015 yazında plajları etkisi altına alacak. Yalnızca plajlarda değil, müzik festivallerinde ve sokaklarda da sıkça karşılaşmaya başladığımız bu desenler, yine bu yaz çok revaçta olan altın rengi geçici dövmelerle birlikte kullanılabilir.

Etnik desenler, 2015 yaz modasına damgasını vuran stilleri oluşturan öğelerden.
Etnik desenler, 2015 yaz modasına damgasını vuran stilleri oluşturan öğelerden.

Minimal çizgiler

Bir süredir tasarımla ilgili her alanda karşılaşmaya başladığımız minimalizm akımı, 2015 plaj modasında da dikkatleri çekiyor. Sade ancak zekice tasarlanmış modeller, tek ya da iki rengin göz yormayan görünümüyle, pürüzsüz cildinizi dilediğiniz gibi öne çıkarabilirsiniz.

Minimalizm akımı, 2015 plaj modasında da kendini gösteriyor.
Minimalizm akımı, 2015 plaj modasında da kendini gösteriyor.

Rengarenk dokular

Farklı renklerin harmonisiyle oluşan dokular, 2015 plaj trendleri arasındaki yerini alarak vazgeçilmezler arasına girdi. Son derece dikkat çekici olan bu motifler, bu yıl bir miktar daha kapalı olan mayo ve bikinilerin çekiciliğini böylece yansıtmış oluyor.

Rengarenk dokular, bu yıl her yerde.
Rengarenk dokular, bu yıl her yerde.
 Plajda pürüzsüz güzellik için Veet’ten doğal çözüm

Malum, artık güneş yüzünü gösterdi. Hareketli yaz günlerine ayak uydurmak için her an hazırlıklı olmak gerekiyor. Plajlarda güneşin tadını çıkaracağımız günler başlıyor. Şimdi, deniz, kum, güneş hayali kurarken genel bir bakım yapmanın tam zamanı. “Bakım” denince de haliyle tüy almadan olmaz. Kadınlar için hayatın her anını güzelleştirmeye çalışan Veet; özel olarak geliştirdiği shea yağı, argan yağı ve üzüm çekirdeği yağı gibi özlerle zenginleştirilen yüzde 100 doğal içerikli yeni ürünleriyle imdadımıza yetişiyor. Veet Naturals Güzellik Serisi, istenmeyen tüylerden kurtulmamızı sağlarken cildimize nemlendirici bakım da yapıyor.

Tüylerden kurtulmanın en acısız yöntemlerinden biri olan Veet Naturals Tüy Dökücü Krem, tıraş bıçağına göre 2 kata kadar daha uzun sure pürüzsüzlük sağlıyor.
Tüylerden kurtulmanın en acısız yöntemlerinden biri olan Veet Naturals Tüy Dökücü Krem, tıraş bıçağına göre 2 kata kadar daha uzun süre pürüzsüzlük sağlıyor.
İstenmeyen tüyleri kökten almak için Veet Naturals Sir Ağda Bandı ve Veet Naturals Ilık Ağda en ideal çözümler. 28 güne kadar pürüzsüzlük sağlayıp, düzenli kullanım sonucu istenmeyen tüyleri azaltıyor. Plajda Veet’le pürüzsüz güzelliğimizin ve güneşin keyfini çıkarmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Veet ürünleri hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın!

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!