2014 Erkek modasında yaz esintileri: Denim parçalar, mavi ve pastel tonlarla sıcak yaza serin merhaba

2014 yazının ilk ayını geride bırakmak üzereyiz. Havaların bunaltıcı şekilde ısınmaya başladığı şu günlerde, erkek modasında rahatlık ve açık renkler ön planda. Erkeklerin her zaman ve her yerde giymekten vazgeçmediği denim parçalar, yaz aylarında daha ince ve açık renklerle karşımıza çıkıyor. Lacivert, beyaz ve pastel tonlarla oluşturulmuş kombinler ise yaz mevsimini en iyi yansıtan stiller arasında.

gaperkek kombinleri

Gap 2014 Yaz Koleksiyonu, erkeklere denimde çeşitlilik sunarken, açık renkler ve  farklı tonlarda yıkanan modeller öne çıkıyor. Koyu ve açık tonların bulunduğu erkek denim modelleri, şort ve pantolonlar ile stil sahibi erkeklere farklı seçenekler sunuyor.

Denim şortlara ek olarak tropik desenli ve değişik renklerdeki khaki şortlar dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor. Sadece yaza özel, sörfçü stili deniz şortlarında kullanılan mavinin tonları ile marin desenler ön plana çıkıyor.

Uplifers olarak Gap 2014 Yaz Koleksiyonu’ndan seçtiğimiz  parçalarla oluşturduğumuz kombin önerilerine göz atmadan alışverişe çıkmamanızı öneriyoruz;

Denim gap erkek

lacivert

 

Kombindeki parçalara ulaşmak için tıklayın. 

 

Denim koleksiyonu gap erkek

aamerikan

 

Kombindeki parçalara ulaşmak için tıklayın. 

 

pastel gap erkek

turkuaz

 

Kombindeki parçalara ulaşmak için tıklayın. 

Lacivert gap erkek

marin

 

Kombindeki parçalara ulaşmak için tıklayın. 

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!