2013 yazında erkek modasının mavi yolculuğu

2013 Yaz Erkek Modası Önerileri
2013 Yaz Erkek Modası Önerileri

2013 İlkbahar-Yaz defilelerini neon ve metalik renkler aydınlattı. Bu sezonun en popüler trendlerinden biri olmaya aday neon renklerden bir önceki yazımda bahsetmiştim. Yaz sezonuna damgasını vurmaya hazırlanan renklerin başında ise, mavi ve tonları geliyor.

Mavi, bir erkeğin doğumundan başlayarak özdeşleştiği ve sürekli yenilendiği bir renk olarak her zaman ön planda tutulmuştur. Şimdiyse, bu sezon erkek giyim üzerinde hakim olacağını bildirmek ve ön plana çıkmasına zemin hazırlamak için; birçok tasarımcı koleksiyonlarında renklere ve özellikle mavi tonlarına yer vererek takip edilesi tarzlar yarattılar.

Mavi tonları podyumlarda boy gösterirken, popülerliğini de katlayarak büyüleyici bir hal aldı. Parlak, kobalt, aqua tonlarında ince sakin geçişler yaparak yer yer değişen, lacivert ve gök mavisi renklerinin hakim olduğu kreasyonlar birbirini takip etti.

Erkek modası basını da önümüzdeki sezon için maviyi onaylayarak trendlerini bu yönde belirledi. Podyumdan örneklerle yaza damgasını vuracak mavi ve tonları karşınızda.

 

Emporio Armani

 

Iceberg

 

Gucci

 

Hermes

 

Tommy Hilfiger

Umut Kılınç
Grafik Tasarım mezunu, görselliği ön planda tutan, yaratıcı ve renkleri hayatından eksik etmeyen, hop orada hop şurada gez dolaş eğlen öğren mantığıyla yaşayan, mütevazi-çalışkan-üretken, ... Devam