2017 Ironman Dünya Şampiyonası matematik öğretmeni ve başarılı triatlet İpek Onaran’ı ağırlayacak

Temel olarak 3 farklı disiplini içinde barındıran triatlon, birçok sporcunun hazırlanırken saatlerini, hatta günlerini harcadığı spor dallarından biri. Günümüzde düzenlenen spor etkinlikleriyle birlikte katılımın ve ilginin arttığı bu spor dalı, oldukça sağlam bir disiplin ve kondisyon gerektiriyor. Dolayısıyla triatletlerin spora olan adaptasyonları ayrı bir taktir ve saygı gerektiriyor. Biz bugün sizlere, 9 Eylül’de Tennessee’de gerçekleşecek olan IRONMAN 70.3 World Championship / Chattanooga’da yarışacak İpek Onaran’dan bahsetmek istiyoruz.

İpek Onaran, IRONMAN 70.3 World Championship’e katılarak başarısını taçlandırmaya hazırlanıyor. / Fotoğraf: Mahmut Cinci

Aynı zamanda hem matematik öğretmeni hem de atlet olan, 6 yaşında yüzmeye başlayan ve 11 yaşında triatlonla tanışan İpek Onaran’ın, 2012 yılında milli takımıyla girmesiyle profesyonel spor hayatı başladı. Sonrasında başarılarının ardı arkası kesilmeyen İpek Onaran şimdi de IRONMAN 70.3 World Championship’e katılarak başarısını taçlandırmaya hazırlanıyor. Spordaki başarısını ve motivasyonunu, “zamanı iyi bir şekilde değerlendirmesi ve her boş anında antrenman yapması” olduğu şeklinde açıklıyor.

İpek Onaran’a destek olmak için 2 sene önce başlatılan #forzaonaran kampanyası, tüm destekçileri bu harekete davet ediyor. / Fotoğraf: Mahmut Cinci

İpek Onaran’a bu yolculuğunda destek olmak isteyenlere: #forzaonaran

İpek Onaran’a destek olmak için 2 sene önce başlatılan #forzaonaran kampanyası, tüm destekçileri bu harekete davet ediyor. İpek Onaran’a yalnız olmadığını ispatlamak ve ona destek olmak istiyorsanız siz de sosyal medya hesaplarınızda #forzaonaran hashtag’ini kullanabilirsiniz. Instagram üzerinden destek vermek isterseniz fotoğrafın altına @ipek.onaran@sportspeopleturkey,  @mahmutcinci_photographer tag’lerini koymayı unutmayın!

İlginizi çekebilir:

Ironman Triatlet İpek Onaran’dan Dünya Şampiyonası’nda yeni başarı

Triatler İpek Onaran IRONMAN’i 7. olarak tamamladı

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!