2014 Sonbahar / Kış sezonuna PUMA imzası: Running ve Training koleksiyonuyla yeni sezona hızlı başlangıç

Dünyaca ünlü spor giyim markası PUMA 2014 Sonbahar-Kış Running ve Training koleksiyonunuyla sezona hızlı bir başlangıç yapmak isteyenlerin tercihi.  Daha hızlı, daha güçlü, daha cesur ve en havalı ürünlerden oluşan koleksiyon PUMA mağazalarındaki yerini çoktan aldı.

puma

İşte koleksiyonun öne çıkan parçaları;

Mobium Elite Speed

Mobium Elite ailesinin 2. Nesli Mobium Elite Speed ön/orta ayakla koşan ve hızı hedefleyen koşucuların tercihi olmaya devam ederken, yeni sınırlar arayan koşucular için de performanslarını zirveye taşıyacak 3 yeni teknolojiyi beraberinde getiriyor. Parmak ucunda daha iyi bir itiş gücü sağlayan Mobium Bantlar, orta tabandaki esnekliği artıran Durgun Ana Gövde teknolojisi ile ayağın hareketine göre şekil almasına yardımcı olarak profesyonel koşuculara en konforlu koşu deneyimini yaşatmayı hedefliyor.

Updated_MobiumEliteSpeedMen

Faas 600 v2. NC Powered

PUMA’nın minimalist mühendislik tercihi, Faas 600 v2. ile bu sezonda da kendini gösteriyor. Ayağın doğal hareketlerine mükemmel şekilde uyum sağlayan kalıbın yanı sıra NightCat Powered versiyonun içerdiği 360 derece görülebilirlik sağlayan reflektörler ve şarj edilebilir ultra hafif LED ışıklarla çok daha güvenli ve konforlu bir koşu için gece koşucularının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Faas 600 v2 WN

PR Pure NightCat Jacket

PUMA’ nın yeni PR PureNightCatJacket ceketiyle en karanlık ortamlarda bile tüm gücünüzle koşmanız mümkün.

3M yansıtıcı şeritler ve diğer detaylar sizi düşük ışıklı ortamlarda da görünür kılıyor.  Dikkat çeken bir tasarıma sahip kollar esnekliği artırırken önemli ısı noktalarındaki lazerle kesilmiş delikler, vücudun nefes almasını ve ısı dengenizi korumanızı sağlar. Nightcat Powered Faas 600 v2’nizi de kapın ve koşmaya başlayın.

PR Pure Nightcat Jacket

PR NightCatBackpack

PUMA’ nınNightCatBackpack sırt çantası en karanlık anlarda bile koruma sağlıyor. Hafif performans malzemeleri ve kullanımı kolay tasarımıyla hareket eden vücudunuza mükemmel bir uyum sağlıyor NightCatBackpack tüm eşyalarınızı rahat ve stil sahibi bir şekilde korurken, sizi de gözden kaçması imkansız hale getirmeyi başarıyor.

PR Nightcat Backpack

Gym RCVR PowerTight

Gym RCVR PowerTight, gerçek bir egzersiz taytı arayan tüm fitness severler PUMA tarafından bir cevap olarak tasarlandı. PowerCELL Level 3 ile üretilen ve vücudu saran katmanlar, hareketlerin doğal akışına mükemmel şekilde uyum göstererek ihtiyacınız olan konforu sağlıyor. RCVR teknolojisi, antrenman sonrası yorulan kasların daha çabuk toparlanmasını sağlayan atletik bantlar içeriyor.

Gym RCVR Power Tight

PR Running ACTV Long Tight

2013 yılında PUMA, içerisinde atletik bantlar içeren teknolojik performans kıyafetlerini üretti. Elbette spor endüstrisinin bu yeniliği farketmesi uzun sürmedi ve PUMA ACTV koşu taytları ISPO GOLD ile ödüllendirildi. Vücudun en önemli bölgelerine masaj yapacak şekilde kumaşın içine yerleştirilmiş bantlar, antrenmanlarınız sırasında maksimum performans göstermeniz için ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi sağlayarak kaslarınızı harekete geçirir. Kritik ısı bölgelerindeki hava geçirgenliği sayesinde egzersiz sırasında ve sonrasında kendinizi oldukça rahat hissedeceksiniz.

PR Running ACTV Long Tight

Gym ACTV Power Tank Top

Gym ACTV Power Tank Top içerisinde ACTV bant teknolojisini barındırıyor. Stratejik bölgelere yerleştirilen atletik bantlar, cildin belirli bölgelerine masaj etkisi yaratarak kasların enerji kazanmasına yardımcı oluyor. Egzersiz sırasında kasların  titreşimini engellemek ve etkili bir dinlenme sağlamak amacıyla tasarlanan ACTV Power Tank Top sayesinde her an her yerde profesyonel bir antrenmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Gym ACTV Power Tank Top

Formlite XT Ultra2 Ombre

PUMA’nınFormLite XT Ultra2 Ombre ayakkabısı, FormLite Ultra ailesine katılan en son üye. İçerisinde EVA yapısını taşıyan hafif üst kafes, tüm orta ayağa destek sağlıyor.  Sağdan sola hareketlerde ek destek ve sağlamlık sağlayan EVA, bağcık sistemiyle birleşerek ayak yapısına mükemmel bir uyum sağlıyor. Tüy hafifliğindeki orta taban tasarımıyla kendi sınıfının en hafif ayakkabılarından biri haline gelmeyi başaran Formlite XT Ultra2 Ombre, antrenmanlarınız sırasında ihtiyacınız olan destek, esneklik ve çok daha fazlasını sunuyor.

Formlite XT Ultra2

Mobium XT

PUMA, Mobium ailesinin her üyesini farklı ihtiyaçları karşılayabilmeleri için tasarlıyor. Mobium XT, sahip olduğu bant teknolojisiyle ayağınızın doğal cross-training hareketlerine rahatlıkla uyum sağlıyor. MobiumELITE’e göre yere daha yakın tasarlanan orta tabanlar çevikliği artırıyor. Derin esneme oluklarına sahip dış taban, farklı yönlere doğru yapılan hareketlerde esneklik sağlıyor. Hafif ve ayağı mükemmel saran üst kafes hava geçirgenliği sağlarken, minimal dizaynı ve göz alıcı renkleri en yoğun antrenmanlarda bile dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor.

Mobium XT Ombre WNs_

 

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!