2013 Sonbahar / kış modasının öne çıkan parçaları

Sonbahar / kış modasının öne çıkan parçaları
Sonbahar / kış modasının öne çıkan parçaları

Koskoca bir yaz mevsimini geride bıraktık. Sonbaharın gelmesiyle birlikte hepimizi gardıroplarımızı gözden geçirme telaşı sarmıştır sanırım.

Biz de Uplifers olarak 2013 sonbahar-kış mevsiminde neler trend olacak araştırdık, moda şovlarına göz attık. Birbirinden başarılı tasarımcı ve markaların bu sonbahar-kış sezonu için hazırladıkları koleksiyonları sizler için inceledik.

İşte yeni sezon alışverişi öncesi okumanızı tavsiye ettiğimiz trend önerilerimiz ;

Oversized ceketler ve paltolar

Kuşkusuz, kış mevsiminde dışarıya çıkarken şıklığımızı tamamlayan en önemli parçalar ceketlerimiz ve paltolarımızdır. Bu sezon ceket ve paltolarımız birkaç beden büyüyerek maskülen görünümün simgesi haline geliyor. Uzun veya kısa tercih edebileceğiniz oversized ceketleri çizmeler veya topuklu ayakkabılarla kombileyerek, daha feminen bir görüntü sağlayabilirsiniz.

Kürk

Geçen yıl sokak stilinde sıkça gördüğümüz kürkler, bu kış da trend olma özelliğini koruyor. Beyaz, Gri, Siyah gibi birçok renkte tercih edebileceğimiz kürkleri, gündüzleri jean şortlarla kullanarak daha spor bir görünüm yakalayabilir, akşamları ise elbiseler ile kombinleyebilirsiniz.

Deri

Deri, bu sezon altın çağını yaşayacak diyebiliriz. Deri kumaşını özellikle tek parça elbiselerde, pantolonlarda ve eteklerde sıkça görüyor olacağız.

Ekose

Ekose, daha çok çocukluk zamanlarımızda görmeye alışık olduğumuz desenler arasındadır. Fakat bu sezon ekose desen mini elbiseler ve ceketler de farklı tasarımlarla yeniden hayat buluyor.

 

Çiçek deseni

Geçtiğimiz yazın vazgeçilmez trendleri arasında olan çiçek desenini; sonbahar-kış sezonunda da mini elbiseler, etekler ve ceketlerde sıkça görmek mümkün.

Metalik

Metalin sıra dışı dokusu bu sezonun trendleri arasında. Metalik renkleri özellikle elbiseler, pantolon ve ceketlerde görüyor olacağız.

Kübra Bayram
Kübra Bayram, 2009 yılında İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra Pazarlama ve E-ticaret alanlarında çalıştı. Ardından çocukluk hayali olan moda ile ilgili hayallerini gerçekleştirebilmek için ... Devam