2013 / 2014 modasında erkek çanta trendleri

Brief 3
2013 / 2014 modasında erkek çanta trendleri

Modayı az çok takip eden biriyseniz, son bir kaç yıldır erkek modasında aksesuar kullanımının ne kadar arttığını eminiz gözlemlemişsinizdir. Kravatlardan papyonlara, eldivenlerden şallara geniş bir yelpazede yer alan erkek aksesuarlarının olmazsa olmaz parçaları arasındaki çantalar da bir kaç sezondur olduğu gibi bu sezonun da favorileri arasında.

Gerek spora giderken, gerek işyerinde ya da ihtiyaç duymasanız da stilinizin tamamlayıcısı dahilinde… Her ne amaçla kullanıyor olursanız olun stilinize uygun çanta seçimleri yapmanızın görüntünüzde yaratacağı değişime inanamayacaksınız.

Bu sezon genelde ofis çalışanlarının tercih ettiği modellerde, deri klasik evrak çantaları ve daha küçük boyutlardaki farklı model clutchlar ön plana çıkıyor. Bunun dışında “tote” olarak adlandırılan ve günlük stilin tamamlayıcısı olarak kullanılan çantalar da özellikle bu sezon erkekler tarafından da kullanılmaya başlandı.

Alışverişe çıkmadan önce önerilerimize göz atabilir, tarzınıza uygun modelleri belirleyerek stilinizi bu şık çantalardan biriyle tamamlayabilirsiniz;

Uplifers
Kaliteli ve mutlu yaşam koçunuz!